Μάνος Δασκαλάκης: Τι ισχύει για τα οικονομικά του και την επαγγελματική του ζωή;

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών η οικονομική κατάσταση του 30χρονου πατέρα και της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου

Eκτός από τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου -της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας-, οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν και την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού.

Αν και ο Μάνος παρουσιάζεται ως ένας άνθρωπος ο οποίος δούλευε ασταμάτητα, η ζωή που έκαναν δε φαίνεται να δικαιολογείται από το εισόδημά του.

«Δούλευα δύο δουλειές. Κι η Ρούλα δούλευε, αλλά μετά αφιερώθηκε στα παιδιά κι εγώ ξαναδούλευα δύο δουλειές» είχε δηλώσει ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη.

Τα όσα υποστηρίζει, όμως, ο 30χρονος πατέρας από την Πάτρα, αμφισβητεί, με στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει στη διάθεσή του, ο πρώην ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έπεσε στα χέρια μου ένα χαρτί που είχε τα ένσημα κάποιου εκ των εμπλεκομένων. Τα τελευταία εννέα χρόνια, είχε μόνο 14 μήνες ένσημα. Όταν έχει τρία παιδιά και έχεις 14 μήνες ένσημα και θες κάποια έξοδα μεγαλώματος παιδιών, αγοράς μικροφώνου που κάνει 3.500 ευρώ, αγοράς μηχανής… και λοιπά και λοιπά και λοιπά… Αυτό το χρήμα φαίνεται ότι υπήρχε από κάπου. Τώρα, από πού υπήρχε, οφείλουν να το βρουν. Θα βγουν κι άλλα στην επιφάνεια που κρύβει ο ένας για τον άλλον».

Σήμερα, Δευτέρα 18/4, στο «LIVE NEWS» μίλησε μία γειτόνισσα του ζευγαριού. Η συγκεκριμένη γυναίκα συναντούσε σχεδόν καθημερινά τόσο τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και την Ρούλα Πισπριρίγκου και επιβεβαιώνει πως ο 30χρονος εργαζόταν πολλές ώρες για να ζήσει την οικογένειά του.

«Ακόμα και ο θείος της Ρούλας έλεγε πάντα: “Τι καλό παιδί” και “τι ήσυχο παιδί” και “την αγαπάει” και “την προσέχει” και “παρότι είναι μικρός, δούλευε πάντα δύο δουλειές” μην σου πω και τρίτη. Και για την ψαραγορά και για το μαγαζί με τα ψάρια και για τα ιχθυοπωλεία που πήγαινε και με τα φορτηγά. Εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο κρύβουνε οι δυο τους, προφανώς τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς» υποστήριξε η γειτόνισσα του ζευγαριού από την Πάτρα.

Την ίδια ώρα, την σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα οικονομικά της νεκρής σπιτονοικοκυράς τους, Ευγενίας Κούτρα, επιχειρεί να ξεδιαλύνει ο δικηγόρος των συγγενών της, Αντρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος προχώρησε, μάλιστα, σε μία περίεργη αποκάλυψη. «Έχουμε ανακαλύψει ότι έγινε ανάληψη σύνταξης και μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς».

Βίκυ Καγιά: Με σούπερ μίνι φόρεμα και ερωτική διάθεση, διαφημίζει ψηλοτάκουνα πέδιλα και αναστατώνει

Σοφία Βογιατζάκη: Το μπούλινγκ για τα κιλά και η αξέχαστη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» – «Ας πεθαίνει κάποια και χοντρή, δεν γίνεται να είμαστε όλες μοντέλα»