Υπόθεση Πάτρας: Τι οδήγησε την σπιτονοικοκυρά στο θάνατο;

Παρόλο που η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυριζόταν πως η 69χρονη απεβίωσε από καρκίνο, φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών άτυχων παιδιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, αλλά και της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία όπως φαίνεται, δεν πέθανε τελικά από καρκίνο. 

Ποια είναι τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού; 

Παρόλο που η 33χρονη μητέρα, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού κατηγορείται πως σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, υποστήριζε πως η 69χρονη έφυγε από τη ζωή από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2020, φαίνεται πως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το μεσημέρι της Τρίτης 5/4, ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης έκανε αποκαλύψεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-LIVE, ανατρέποντας όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Τι αναφέρει ο ιατρικός φάκελος της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα:

Στις 9 Σεπτεμβρίου, η σπιτονοικοκυρά εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο, ενώ έκανε και μία σειρά εξετάσεων. Αρχικά, την ίδια ημέρα, υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος ήταν καθαρός. Δηλαδή, δεν υπήρξε κάποιο εύρημα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει να έχει εμπύρετη δραστηριότητα. Φτάνει μέχρι τους 40 βαθμούς και υποβάλλεται σε νέα σειρά εξετάσεων, στις οποίες γίνεται και έλεγχος καρκινικών δεικτών, οι οποίοι δείχνουν φυσιολογικοί.

Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου και θώρακος και εντοπίζονται: υγρό στον πνεύμονα, βλάβες στο ήπαρ, που χαρακτηρίζονται ως καλοήθεις, και μήτρα με αυξημένες διαστάσεις.

Τι ισχύει για τον καρκίνο του ενδομήτριου

Όπως εξήγησε ο καθηγητής ογκολογίας στο T – LIVE, ο καρκίνος του ενδομήτριου, που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς, είναι μία ασθένεια που εντοπίζεται εύκολα, καθώς προκαλεί πόνο και αιμορραγία. Δηλαδή, ο ασθενής με αυτή την ασθένεια, υποφέρει, οπότε θα πάει άμεσα να κάνει εξετάσεις. Με λίγα λόγια, ο καρκίνος του ενδομήτριου δεν γίνεται να οδηγήσει κάποιον στο νοσοκομείο και τέσσερις ημέρες αργότερα να φύγει από τη ζωή.  Θεωρείται περίεργο, λοιπόν, το γεγονός ότι παρόλο που η Ευγενία Κούτρα δεν είχε κάνει εξετάσεις νωρίτερα από την 9η Σεπτεμβρίου, εισήχθη στο νοσοκομείο και κατέληξε τέσσερις ημέρες μετά.

Είναι βέβαιο πως ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς θα ερευνηθεί σε βάθος…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑLPHA:

Ελευθερία Ελευθερίου: Έφτιαξε τη διάθεση των θαυμαστών της, παίζοντας με το… ξεκούμπωτο παντελόνι της

MasterChef Spoiler: Ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι μαγειρικής;