MasterChef Spoiler: Ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι μαγειρικής;

Απόψε, Τρίτη 5 Απριλίου, στις 21:00, στο STAR

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το MasterChef, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους. Στόχος του καθενός;  Να κατακτήσουν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο. Μόνο ένας, όμως, θα είναι ο μεγάλος νικητής και του MasterChef 6.

O βαθμός δυσκολίας έχει πλέον ανέβει και τοπίο για το ποιοι θα βρεθούν στην τελική ευθεία σιγά σιγά ξεκαθαρίζει.

Στο χθεσινό (Δευτέρα 4/4) επεισόδιο, το Mystery Box ανάγκασε, για ακόμη μια φορά, τους παίκτες να βγάλουν τον πιο δημιουργικό τους εαυτό.

Νικητής , όμως, είναι μόνο ένας και αυτή ήταν η Φανή, η οποία  καθόρισε σημαντικά το τεστ δημιουργικότητας, καθώς εκείνη μοίρασε τον αριθμό των υλικών στους παίκτες.

Οι παίκτες, όπως αποδείχθηκε, είχαν ένα δύσκολο έργο, καθώς κλήθηκαν να μαγειρέψουν με υλικά τα οποία δεν συνδέονται με τις μέλισσες, ενώ τόνισαν το τεράστιο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί, σε περίπτωση που οι μέλισσες πάψουν να υπάρχουν!

Τέσσερις ήταν αυτοί που άκουσαν τους τρεις κριτές να ανακοινώνουν το όνομά τους: Η Βασιλική, που πρόσφατα μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, ο Μάριος, η Ελισσάβετ και η Φανή θα πρέπει να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο διαγωνισμό!

MasterChef Spoiler 5/4: Ποιος αποχαιρετά απόψε τον διαγωνισμό μαγειρικής;

Για έναν σήμερα  το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef θα φτάσει στο τέλος του, με τους παίκτες να δίνουν μάχη παραμονής σε μία απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης.

Και οι τέσσερις παίκτες θα κληθούν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του σημερινού καλεσμένου, του επιτυχημένου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή. Πριν από αυτό, ίσως να αλλάξουν χάρη στον Γιάννο.

Ο Γιάννος έχει στα χέρια του την κάρτα ασυλίας και θα σκεφτεί σοβαρά να κάνει χρήση, προκειμένου να σώσει κάποιον.

Μάλιστα, αυτό είναι πιθανόν να το κάνει για έναν παίκτη της μπλε ομάδας και όχι της κόκκινης, στην οποία ανήκει. Για ποιον μάλλον θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας του; Για την Ελισσάβετ, δεδομένου πως οι δύο παίκτες τρέφουν εκτίμηση ο ένας για τον άλλον και έχουν χτίσει μία ισχυρή φιλική σχέση.

Ακόμη και αν η Ελισσάβετ σωθεί από τον τάκο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των γυναικών εντός του σπιτιού θα μειωθεί, καθώς αποψινή αποχώρηση αναμένεται να έχει… γυναικεία φινέτσα!

Δείτε το τρέιλερ:

Υπόθεση Πάτρας: Τι οδήγησε την σπιτονοικοκυρά στο θάνατο;

Σασμός Spoiler: Το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή εξερευνά ο Μαθιός – Όσα θα ανακαλύψει, θα ταράξουν τη Βασιλική