Υπόθεση Πάτρας – Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η ανακρίτρια δεν έχει καλέσει ούτε εμένα ούτε την μητέρα μου»

«Εμείς την αλήθεια θέλουμε να μάθουμε» λέει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο «Πρωινό», μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα κατηγορείται πως σκότωσε την πρωτότοκη της κόρη, Τζωρτζίνα, έχει κριθεί προφυλακιστέα και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Σήμερα, ωστόσο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου τόνισε, για μία ακόμη φορά, πως αποκλείεται η αδερφή της να προέβη σε μία τέτοια πράξη.

Επιπλέον, υποστήριξε πως η ίδια και η μητέρα της, Ελένη, δεν έχουν κληθεί, τουλάχιστον προς το παρόν, από την 18η τακτική ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, η οποία αποφάσισε την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, να καταθέσουν.

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν η Τζωρτζίνα δυσκολευόταν να κοιμηθεί και για αυτό οι γονείς της τής έδιναν κάποια ηρεμιστικά, υπνωτικά χάπια, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με την ίδια, τα βράδια η μικρούλα χάζευε παιδικά προγράμματα στο tablet και έτσι χαλάρωνε και αποκοιμόταν.

Σημείωσε ακόμη πως εκείνη και η οικογένειά της «θέλουν να φανεί η αλήθεια» για τον θάνατο των τριών ανιψιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, οι οποίες απεβίωσαν σε διάστημα τριών ετών.

Στο τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιάγκας τής είπε για την αδελφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εύχομαι πραγματικά, μακάρι, να είναι αθώα. Δεν θέλω να υπάρχει μία γυναίκα που να έχει αποδειχθεί ότι έχει σκοτώσει το ένα από τα τρία παιδιά της, δεν το θέλω».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δηλώνει υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων – Σκέφτεται το ενδεχόμενο τρίτου γάμου;

Γιώργος Πιλίδης: H αγάπη του για την πάλη, τα οικονομικά προβλήματα και η στήριξη από τη μητέρα του