Υπόθεση Πάτρας – Δήμητρα Πισπιρίγκου: Όταν απειλούσε άγνωστο που τη θεωρούσε ύποπτη για τον θάνατο της ανιψιάς της, Τζωρτζίνας

Ακούστε το ηχητικό και επιθετικό μήνυμα που του έστειλε ανήμερα της κηδείας της 9χρονης!

Στις 29 Ιανουαρίου του 2022, η Τζωρτζίνα, το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, «φεύγει» από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 9 ετών. Η κηδεία της τελείται στην Πάτρα στις 2 Φεβρουαρίου.

Για τον θάνατό της κατηγορείται η 33χρονη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία, σύμφωνα με τις Αρχές, την «δηλητηρίασε», χορηγώντας της κεταμίνη. Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές, είχαν γίνει πέντε απόπειρες δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας και μία μέρα πριν το θάνατό της, στις 28 Ιανουαρίου 2022, πάλι με χορήγηση κεταμίνης, πράγμα το οποίο προκύπτει από την κλινική της εικόνα.

Ανήμερα της κηδείας της Τζωρτζίνας, 2 Φεβρουαρίου 2022, στο διαδικτυακό περιβάλλον, άγνωστοι θέτουν στο «κάδρο» των υπόπτων για το θάνατο της μικρούλας και τη θεία της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, με την ίδια να διαβάζει το σχόλιο τους και να τους απειλεί, μέσω ηχητικού μηνύματος.

«Εγώ ρε γ@@@@ το σπίτι σου, είμαι η θεία των παιδιών. Που πήγαινες και σχολίαζες από κάτω στα dikaiologitika.gr να με προσέξουν! Σήκωσέ το να σου απαντήσω τι να προσέξεις εσύ» ακούγεται να λέει, με επιθετικό τόνο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε άγνωστο που τη θεωρούσε ύποπτη. Κι όλα αυτά την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η κηδεία της μικρής Τζωρτζίνας…

Δες το σχετικό απόσπασμα από το «Πρωινό»:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έγκυος στην Ίριδα και ο Μάνος Δασκαλάκης φιλά την κοιλιά της – Φωτογραφία

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ευτυχία της μητρότητας και τα τρομαχτικά περιστατικά με… θαυμαστές