Γιώργος Πιλίδης: H αγάπη του για την πάλη, τα οικονομικά προβλήματα και η στήριξη από τη μητέρα του

«Η μαμά μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο παγκόσμιος πρωταθλητής

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε σήμερα (Δευτέρα 11/4) ο Γιώργος Πιλίδης, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή στο φετινό Survivor.

Ο ιδιαίτερα συμπαθής αθλητής μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες, την στήριξη που έχει από την μητέρα του και την ενασχόλησή του με την πάλη.

«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου, που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της» εξομολογήθηκε αρχικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης.

Εν συνεχεία, τόνισε: «Η μαμά μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου».

Τέλος, για την πανέμορφη σύντροφό του, Όλγα Καρπουζίδου, και το ενδεχόμενο να ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, Ο Γιώργος Πιλίδης δήλωσε: «Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος, για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω Instagram».

Η κοπέλα του Γιώργου Πιλίδη, Όλγα Καρπουζίδου:

 

Υπόθεση Πάτρας – Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η ανακρίτρια δεν έχει καλέσει ούτε εμένα ούτε την μητέρα μου»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τη μεγάλη απόφαση σχετικά με την περιουσία παίρνει ο Ισίδωρος – Πώς θα αντιδράσει η Μυρτάλη;