Υπόθεση Πάτρας: Τι εντοπίστηκε στο τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας;

Η 9χρονη, για το θάνατο της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, τάφηκε με το αγαπημένο της τάμπλετ

Στις 29 Ιανουαρίου 2022, η 9χρονη Τζωρτζίνα αφήνει την τελευταία της πνοή στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, θέλει το παιδί να ταφεί με το αγαπημένο του τάμπλετ και όχι με κάποιο παιχνίδι, όπως είχε συμβεί με τις δύο αδερφές του, την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα, που επίσης έφυγαν μυστηριωδώς από τη ζωή.

Το γεγονός έχει επιβεβαιώσει και ο πατέρας του παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης. Η κατάθεση του τελευταίου στην ανακρίτρια ήταν ένας από τους λόγους που ζητήθηκε να ανοιχθεί ο τάφος του παιδιού και να ανασυρθεί το τάμπλετ, πράγμα που έγινε το περασμένο Σάββατο (09.04.2022).

Οι αρχές ήθελαν να εξετάσουν το τάμπλετ της Τζωρτζίνας λόγω της υποψίας πως ίσως η Ρούλα Πισπιρίγκου να είχε ψάξει, μέσα από αυτό, να βρει την κεταμίνη, με την οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το 9χρονο κοριτσάκι.

Το τάμπλετ ανασύρθηκε από τον τάφο του παιδιού και εξετάστηκε από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.  Δεν βρέθηκε, ωστόσο, κανένα ίχνος από τη… διαδρομή της κεταμίνης, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και εν αναμονή των τελικών ευρημάτων από την Αστυνομική Αρχή, στο τάμπλετ δεν φαίνεται η 33χρονη μητέρα να είχε ψάξει για κεταμίνη ή να την είχε παραγγείλει, ούτε έχει βρεθεί κάτι ύποπτο.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας εντοπίστηκαν:

Ένα βίντεο με την «Πέπα το Γουρουνάκι»
Ένα βίντεο από το σίριαλ «Παρά πέντε» του MEGA
Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Αυτά άρεσαν στη μικρούλα και ζητούσε από τους γονείς της, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη να διαχειρίζονται το τάμπλετ, έπειτα από τη μόνιμη αναπηρία της.

Ακόμα, το τάμπλετ της Τζωρτζίνας ήταν συνδεδεμένο με τον λογαριασμό e-mail της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος ελέγχεται από τις Αρχές.

Συνταγή – Γλυκά: Λευκό μωσαικό με μόνο 3 υλικά και μόλις δέκα λεπτά

Αντώνης Σύκαρης: Νεκρός ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης