Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: Σοκαρισμένη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

“Ακόμα και στο σκηνικό που αφορούσε τη Φαίη Σκορδά, ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού…”

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με σθένος στα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για εκείνη στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης αποκάλυψε πως αισθάνθηκε πολύ σοκαρισμένη από τα λεγόμενά του, καθώς πάντα είχε σεβασμό και συνεργατική σχέση μαζί του.

“Δεν υπάρχουν ποτέ διαφωνίες μεταξύ μας, τον παρακαλώ συνεχώς να με διορθώνει και να εκφέρει την άποψή του. Τον έχω πάντα πάνω από όλα, ακόμα και όταν αισθανόμουν ότι πνίγομαι. Έχω μάθει να σέβομαι τους μεγαλύτερους και ανθρώπους με εμπειρία,” δήλωσε η Κατερίνα.

Σε ένα σκηνικό που μετάνιωσε πολύ και ζήτησε δημόσια συγνώμη, εκείνο αφορούσε τη Φαίη Σκορδά και λόγω έλλειψης κατανόησης εκ μέρους του Ανδρέα, φέρθηκε με τρόπο που την έβγαλε εκτός εαυτού.

“Όλοι έχουμε κάνει λάθη, αλλά να βγαίνει και να με αποδομεί σε άλλα κανάλια καθημερινά… Αν έχω κάνει κάτι λάθος, πείτε μου,” είπε η Κατερίνα, δίνοντας τον λόγο στους συνεργάτες της για να εκφράσουν κι αυτοί την άποψή τους.

Written by admin

Ταξιτζής σε ανεκδοτάρα: “Τα βλέπεις γυναίκα, τα βλέπεις;”

Αστυνομική κυνήγηση για τον δράστη του 23χρονου που βρέθηκε νεκρός έξω από το κέντρο