Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρεις εις θάνατον»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 30/3, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Όπως δείχνουν οι ιατροδικαστικές έρευνες και οι εξετάσεις που έγιναν στο άψυχο σώμα της Τζωρτζίνας, η 9χρονη κατέληξε επειδή της χορηγήθηκε κεταμίνη. Αυτή τη στιγμή, η 33χρονη γυναίκα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και θα κρατηθεί εκεί έως το μεσημέρι της Δευτέρας 4/3, όταν και θα απολογηθεί.

Πολλοί celebrities εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το ειδεχθές αυτό έγκλημα, το οποίο δεν χωρά ανθρώπινος νους, μεταξύ αυτών και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3), η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τα τρία κορίτσια, που έφυγαν τόσο νωρίς και άδικα από τη ζωή. Στη λεζάντα της ανάρτησής της τα είπε όλα, συγκρίνοντας την Ρούλα Πισπιρίγκου με την Μήδεια από την αρχαία ελληνική μυθολογία.

«Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας!…. Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που, ωστόσο, δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ…)

Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς…υπηρέτησε; Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο. Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές.

Και αναρωτιέμαι: Μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς; Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά! Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρεις εις θάνατον.

Η μέρα που ακόμα και η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αγκαλιάζει στοργικά τρεις ταλαιπωρημένες παιδικές ψυχούλες εκεί, στο αλλού…» σημειώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου και όλοι θα συμφωνήσουμε μαζί της.

Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι: «Άσχημες οι εξελίξεις στην Πάτρα, πρέπει να εγκαταλειφθεί η τηλεόραση, να μην το πάμε σήμερα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τη Δευτέρα θα απολογηθεί – Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδελφή της