Ρούλα Πισπιρίγκου: Τη Δευτέρα θα απολογηθεί – Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδελφή της

Κουκουλωμένες και με γυαλιά ηλίου έφτασαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πήγε και έφυγε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών υπό μυστηριώδεις συνθήκες, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (04.04.2022).

Χωρίς να βγάλει ούτε δευτερόλεπτο την κουκούλα από κεφάλι της, έχοντας στα χέρια της χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, η 33χρονη έφυγε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων και επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου θα κρατηθεί μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και θα απολογηθεί.

Δεν σήκωσε καθόλου το κεφάλι της, ούτε κατά την αποχώρησή της από τον ανακριτή. Δεν ξεστόμισε φράση, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Όταν κόσμος την έβριζε έξω από δικαστήρια, δεν αντέδρασε.

Το απόγευμα της Πέμπτης (31/3), λίγο μετά τις 17:00, έφτασαν στην ΓΑΔΑ από την Πάτρα η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου , θέλοντας να της δώσουν κάποια πράγματα για τις ημέρες που θα παραμείνει κρατούμενη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μέχρι να οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

«Σας παρακαλούμε πολύ, κάντε μας τη χάρη» αρκέστηκαν να πουν οι δύο γυναίκες στους δημοσιογράφους.

Και οι δύο φορούσαν κουκούλες, μάσκες και γυαλιά ηλίου, ενώ ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήθελαν να κάνουν καμία δήλωση on camera. Είχαν μαζί τους εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού και μία τσάντα με τα ρούχα της Ρούλας και όλα τα αντικείμενα που θα χρειαστεί.

Βίντεο: newsit.gr

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρεις εις θάνατον»

The Masked Singer πρεμιέρα 31/03/2022: Ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα; Οι μάστερ της εξιχνίασης γίνονται τα δικά μας μάτια στη σκηνή και μας βοηθούν στη λύση του μυστηρίου!