Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι: «Άσχημες οι εξελίξεις στην Πάτρα, πρέπει να εγκαταλειφθεί η τηλεόραση, να μην το πάμε σήμερα»

Όσα είπε ο παρουσιαστής για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μετά τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου, το απόγευμα της Τετάρτης 30/3, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα, δίνοντάς της κεταμίνη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν, κατά την έναρξη της ψυχαγωγικής εκπομπής του, «Καλό Μεσημεράκι».

«Κανονικά έπρεπε να φύγουμε, να μην το πάμε, ειδικά σήμερα. Πρέπει να εγκαταλειφθεί η τηλεόραση, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, άσχημα τα συμβάντα, άσχημες οι εξελίξεις. Η εκπομπή αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα, είναι η εργασία μας, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να σκεφτούν λίγο κάτι άλλο. Όλοι οι υπόλοιποι ξέρετε τι κάνετε, παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε με τα γνωστά ναρκωτικά. Έχουν σώσει πολύ αυτή την εκπομπή» τόνισε χαρακτηριστικά και καλά τα είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Kim Kardashian: Με δύο hot βίντεο, δείχνει τις διάσημες καμπύλες της

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρεις εις θάνατον»