Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, τώρα χειρίζεται την ελληνική κοινή γνώμη»

«Θεωρώ ότι υποφέρει από βαριά ναρκισσιστική διαταραχή» λέει η παρουσιάστρια για την 33χρονη, που κατηγορείται πως σκότωσε την κόρη της, Τζωρτζίνα

Στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το απόγευμα της Παρασκευής 8/4, για την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, και την ιδιότητά της ως ποινικολόγος, η δημοσιογράφος σχολίασε, με στοχευμένα επιχειρήματα, τις εξελίξεις που έχουν σοκάρει όλη την Ελλάδα. Τόνισε, δε, πως ανάμεσά μας υπάρχουν άνθρωποι νοσηροί, τοξικοί με ψυχωτικές συμπεριφορές, που δεν δικαιούνται να αποκτήσουν παιδιά.

«Όπως από την πανδημία βγήκε κάτι πολύ θετικό και έχουμε αυτή τη στιγμή ένα εμβόλιο mRNA για τον καρκίνο, ας δούμε αυτή την τραγωδία και να θεσπίσουμε επιτέλους ένα πλαίσιο, γιατί δεν μπορεί να γίνεται ο καθένας γονιός τελικά» δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Εν συνεχεία, για την 33χρονη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται πως σκότωσε την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, τόνισε: «Δεν θέλω να πάω στα χωράφια των ψυχολόγων, γιατί ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω, σαν ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει ασχοληθεί με ανθρώπινες ψυχές, είναι σίγουρα μια διαταραγμένη προσωπικότητα, σίγουρα είναι πολύ χειριστική και αυτή τη στιγμή χειρίζεται όλη την ελληνική κοινή γνώμη, αν το καλοσκεφτούμε. Αυτή τη στιγμή ένα κομμάτι της συνειδητότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από την φυλακή και αυτή την άβολη κατάσταση που βρίσκεται, θεωρώ ότι μας γλεντάει! Μας χειρίζεται και όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα.

Είναι σίγουρα μια γυναίκα που, στην καλύτερη περίπτωση, θεωρώ ότι υποφέρει από ναρκισσιστική διαταραχή βαριά, για αυτό και είναι τόσο χειριστική, αλλά νομίζω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα. Αυτό, όμως, θα το κρίνουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι που θα πρέπει να την εξετάσουν, γιατί δεν είναι φυσιολογική αντίδραση αυτή».

Αναφορικά με τον 30χρονο πατέρα των τριών άτυχων παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, πως ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει».

Αντιθέτως, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, επέλεγε να φεύγει για να προστατεύει τον εαυτό του από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζούσε, αφήνοντας τα παιδιά του σε μία γυναίκα, η οποία κατέληξε να κάνει αυτό που δεν χωρά ανθρώπινος νους.

«Για εμένα έχει ευθύνη» είπε και συμπλήρωσε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος. Αν παραδεχόταν πως έβλεπε τα όσα κάνει η σύζυγός του, θα είχε άμεση ευθύνη».

 

X-Factor: Συνεχίζονται οι auditions του λαμπερού μουσικού talent show

Survivor Ελλάδας: Αποστασιοποιημένος από την ομάδα του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Δεν τους ενδιαφέρει αν έχω φάει»