Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θέλει να θυμάται τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία που είπε ότι «δεν θέλει να θυμάται τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη».

Ο παρουσιαστής τόνισε χαρακτηριστικά: «Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές. Υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν. Αν εγώ είμαι δυστροπάτζα, μπορεί να μην θέλω να θυμάμαι. Εγώ την είδα εδώ. Ρώτα τους εργαζόμενους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς μερικοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες του. Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω στο διάλειμμα δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, παίρνω εγώ την ευθύνη αλλά είναι αλήθεια».

«Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω. Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Εγώ ψέματα εδώ πέρα δεν λέω», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στο J2US έδωσε τη δική της οργισμένη απάντηση στον παρουσιαστή με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν είχε ως στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κύριο Κιμούλη», έγραψε η Τραϊάνα Ανανία.

Written by admin

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αιμιλίας Υψηλάντη: “Ο θάνατος της κόρης μου με έστειλε σε διαδικασία συμφιλίωσης με τον δικό μου”

Αντώνης Κανάκης εκνευρισμένος: Η κυρία Καρυστιανού παραλείφθηκε απότην πραγματικότητα;