Αντώνης Κανάκης εκνευρισμένος: Η κυρία Καρυστιανού παραλείφθηκε απότην πραγματικότητα;

“Ορισμένες φορές χρειάζεται και μια προσπάθεια για να διώξεις όλο τον εκνευρισμό από μέσα σου και να μπορέσεις να υποστηρίξεις και κάποια άλλα πράγματα του Ράδιο Αρβύλα” είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Με αφορμή τη μαύρη επέτειο από την τραγωδία στα Τέμπη που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την επιλογή των εκπομπών να μην ασχοληθούν με το θέμα. Αντίθετα, θα έπρεπε να φιλοξενήσουν τη Μαρία Καρυστιανού, εκπρόσωπο των οικογενειών των θυμάτων.

Μετά την προβολή μιας φωτογραφίας που έδειχνε την αδικαιολόγητη ανισοκινητικότητα, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε: “Είναι κατανοητό, αλλά είναι απαράδεκτο. Είναι ανάγκη να κάνουμε μια προσπάθεια να απαλλαγούμε από τον εκνευρισμό μας. Δεν είναι επίσης απαραίτητο να υποστηρίξουμε και άλλα στοιχεία της εκπομπής που βρίσκονται εδώ για διασκεδαστικούς λόγους”.

Ο Αντώνης Κανάκης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε κρίσιμες στιγμές πρέπει να εστιάζουμε σε σημαντικά θέματα και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με σοβαρότητα και αντίληψη. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε ως κοινωνία.

Written by admin

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θέλει να θυμάται τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη»

Ανεκδοτάρα ζευγαριού: Η γυναίκα του κόλλησε στο… μέτρημα