Όλοι υποκλiνονται στη Δήμητρα Ματσούκα: «Γι’ αυτό δεν είχαμε μπομπονιέρες και προσκλńσεις στον γάμο μας»

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή που έκανε η Φαίη Σκορδά για τη νέα χρονιά.

Μιλώντας στο Fay’s Time, ανέφερε για τη σχέση τους: «Η σχέση μας τα έχει όλα, όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχει και τα πάνω της και τα λιγότερα δυνατά, από άποψη χαράς. Όπως είναι η ζωή. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί τον γάμο, θεωρούσα τον εαυτό μου αντισυμβατική σε πολλά κομμάτια της ζωής μου».

Για την απόφασή της να παντρευτεί, είπε: «Κατέληξα στο ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς, όταν δεν είναι οι πρώτες στιγμές με αυτή τη ζάλη του έρωτα. Όταν δεν υπάρχει η επιθυμία για παιδιά, όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί, μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το κάναμε».
Αναφορικά με τις λεπτομέρειες του γάμου τους, είπε: «Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν με ανθρώπους που μας αγαπούσαν και τους αγαπάμε. Ήμασταν γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα που μας φάνηκαν γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, μόνο τον δίσκο με τα κουφέτα. Δεν είχαμε προσκλήσεις. Τα πράγματα έγιναν πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε».

Τέλος, μίλησε για την ημερομηνία που έγινε ο γάμος τους και την ιδέα που είχε η ίδια να παραπλανήσει το κοινό.

«Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο, λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου. Ήταν η μέρα που κλείναμε επτά χρόνια σχέσης και παντρευτήκαμε τότε. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είχαμε πει ότι όταν κλείσουμε 7 χρόνια θα παντρευτούμε και έτσι και έγινε», είπε κλείνοντας.
Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.tilestwra.com

Γιάννης Μπέζος: «Δεν θέλω να συνομıλώ με ανθρώπους που μου είναι αδıάφоροι»

Ανέκδοτο με ζωγράφους: Ποιος λέει αλήθεια;

Back to Top