Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει: “Καταπιεζόμουν στην εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου”

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας, αυτό της κάνει κακό” τονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με τη συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην νέα του τηλεοπτική συνεργάτιδα, Ιωάννα Μαλέσκου, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνεργασία τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι υπέρμαχος της αυτοαναφορικότητας, κάτι που κατά τη γνώμη του είναι αρνητικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αυτοαναφορικότητα σημαίνει ότι δεν υπάρχει πραγματική άποψη και όλα πρέπει να είναι επιφάνειακά. Ο ίδιος επικρίνει το γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν αντέχει να μην είναι στο επίκεντρο της προσοχής και δεν αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις αρνητικές κριτικές που δέχεται.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι ελεύθερη στις εκπομπές που συμμετέχει και νιώθει καταπιεσμένη. Ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του προς την αυταρχικότητα και την έλλειψη σεβασμού προς την αντίληψη του ίδιου και άλλων ατόμων.

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την ανησυχία του για τον αυξανόμενο αυτοαναφορικό χαρακτήρα που επικρατεί στα τηλεοπτικά μέσα και κλείνοντας τόνισε πως η αυτοαναφορικότητα μπορεί να κάνει κακό όταν κυριαρχεί σε μια προσωπικότητα.

Συνοψίζοντας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έθεσε σε αμφισβήτηση την στάση και τη συμπεριφορά της Κατερίνας Καινούργιου στα τηλεοπτικά μέσα, χαρακτηρίζοντας την ως υπερβολικά αυτοαναφορική και απρόσιτη στην κριτική.

Written by admin

Η Τραϊάνα Ανανία αποκαλύπτει την αδελφική της σχέση με τον Δημήτρη Κόκοτα

Latest

Όλη του η στενοχώρια για την Αντωνά κράτησε 2-3 ώρες το πολύ: Με νέα σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης, «Είναι μήνες μαζί, όχι μέρες!» (pics)