Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τη Eurovision: Η χαρά της επιστροφής μετά από τόσα χρόνια

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στη Eurovision. Η τραγουδίστρια, που απέσπασε θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, μίλησε για την εμπειρία της στον διαγωνισμό και τη στήριξή της προς τη συμπατριώτισσά της, Μαρίνα Σάττι.

Η Ελένη αναφέρθηκε στο μαντήλι που χρησιμοποίησε στη χορογραφία της, που θύμιζε το μαντήλι της Μαρίνας Σάττι, και εξήγησε τη σχέση τους. Επίσης, αποκάλυψε το πιτζάμα πάρτι με την Έλενα Παπαρίζου και τη συνάντησή της με τη Μαρίνα. Εξέφρασε επίσης την υποστήριξή της προς την εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision και την εκπρόσωπο της Κύπρου, Silia Kapsis, και μίλησε για τον γιο της και τις πιθανότητες να επιστρέψει στον διαγωνισμό.

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε επίσης στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision στο μέλλον, αν και αναφέρει πως θα πρέπει να είναι με ένα τραγούδι που θα την ξεχωρίσει. Η τραγουδίστρια επέστρεψε με χαρά και νοσταλγία από την εμπειρία της στον διαγωνισμό και φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει να εκπροσωπεί τη χώρα μας με υπερηφάνεια.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση της στη Eurovision και τις δηλώσεις που έκανε μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Written by admin

Η απροσδόκητη ανακοίνωση του Άρη Καβατζίκη στο πλατό: “Θα πάμε και σε γάμο φέτος” – “Το εννοείς;”

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι – χέρι στη Μύκονο το ζευγάρι – Δείτε το βίντεο