Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αιμιλίας Υψηλάντη: “Ο θάνατος της κόρης μου με έστειλε σε διαδικασία συμφιλίωσης με τον δικό μου”

Αδιανόητη απώλεια για το σύνολο της οικογένειας γιατί η Μαρίνα έφυγε πολύ νωρίς. Η Αιμιλία Υψηλάντη μιλά με λύπη για τον απροσδόκητο θάνατο της κόρης της και πως αντιμετωπίζει αυτήν την δύσκολη κατάσταση.
“Κάθε βράδυ, όταν κοιμάμαι, η απώλεια με βαραίνει περισσότερο. Δεν είχα νιώσει ποτέ τέτοια απώλεια πριν χάσω την κόρη μου. Η Μαρίνα έφυγε απροσδόκητα πριν λίγο καιρό, μόλις 55 ετών. Είναι αδιανόητο να χάσει μια μητέρα το παιδί της. Η εγγονή μου, η Άρτεμις, τώρα είναι ορφανή χωρίς πατέρα, μητέρα ή αδέλφια. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να είσαι τόσο μόνη στον κόσμο. Δεν ξέρω αν ο χρόνος θα με βοηθήσει, αλλά όσο περνάνε οι μέρες, νιώθω χειρότερα. Αυτή η απώλεια είναι βάρος που δεν φεύγει”, δηλώνει η Αιμιλία Υψηλάντη.

Παράλληλα, η Αιμιλία εκφράζει και την αντίθετη πλευρά αυτής της απώλειας, ως μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσει και να εκτιμήσει τη ζωή περισσότερο. “Η απώλεια αυτή με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο εύθραυστη είναι η ζωή. Με δίδαξε να εκτιμώ κάθε στιγμή και να αγαπώ τους γύρω μου περισσότερο. Ο μεγαλύτερος μου φόβος τώρα είναι πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να χαθεί ένα αγαπημένο πρόσωπο”, προσθέτει η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η πρόκληση εν τέλει για εκείνη είναι να βρει τη δύναμη και την αντοχή να προχωρήσει μπροστά μετά από αυτήν την τραγική απώλεια που άλλαξε εντελώς τη ζωή της και της οικογένειάς της.

Written by admin

Ηλίας Μαμαλάκης: Ο γνωστός και αγαπημένος μάγειρας μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θέλει να θυμάται τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη»