«Τίμιο» ζιγκολό, πουλάει έρωτα και η γυναίκα του…τον περιμένει σπίτι!

Άντρας συνοδός κυριών αποκαλύπτει ότι πουλάει «έρωτα» σε πλούσιες πελάτισσες… ενώ κρατάει τη γυναίκα του ευτυχισμένη στο σπίτι.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Άγγλος «ζιγκολό» αποκαλύπτει την πολυτάραχη ζωή του, ενώ η γυναίκα του φέρεται να μένει σπίτι ανενόχλητη.

Ο Άλεξ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, φαίνεται όπως λέει να έχει ζήσει πολλά.

Ο 41χρονος άνδρας, από τη βόρεια Αγγλία, φέρεται να «πουλάει» το κορμί του σε πλούσιες γυναίκες εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Με τον ίδιο να δηλώνει ότι το.. λατρεύει.

«Είναι σεξ! Είναι διασκεδαστικό», δήλωσε στη MailOnline σε αποκλειστική συνέντευξη.

Αυτό που μπορεί να εκπλήξει πολλούς ανθρώπους είναι ότι ο αυτοαποκαλούμενος “ασημένια αλεπού” είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με τη γυναίκα του εδώ και 12 χρόνια.

Ξεκίνησε το «επάγγελμα » στο πανεπιστήμιο όταν ήταν 25 ετών για να βγάλει επιπλέον χρήματα. Έχει κοιμηθεί με εκατοντάδες γυναίκες και έχει βγάλει δεκάδες χιλιάδες λίρες.

Το πελατολόγιό του αποτελείται συνήθως από γυναίκες μεταξύ τριάντα και πενήντα ετών, αν και μερικές φορές κοιμάται με 20χρονες.

Φέτος για τον Άγιο Βαλεντίνο έλαβε επτά αιτήματα και κατέληξε να περάσει τη ρομαντική μέρα με μια 25χρονη γυναίκα.

Για κάποιους, το να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα μπορεί να σημάνει το τέλος της σχέσης σας.

«Η σύζυγός μου είναι εντάξει με αυτό. Είμαστε και οι δύο μονογαμικοί»

Ωστόσο, για τη σύζυγο του Alex, μια 40χρονη λάτρης του θεάτρου, η οποία γνωρίζει για την παράλληλη δραστηριότητά του, ο ζιγκολό δήλωσε ότι το βλέπει ως ένα ακόμη μέρος της ζωής μου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο πανεπιστήμιο, προτού τα φτιάξουν μετά την αποφοίτησή τους και τελικά παντρευτούν πριν από τέσσερα χρόνια.

«Γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Είναι η καλύτερή μου φίλη», δήλωσε.

Ο Άλεξ δε δίστασε να δηλώσει ότι: «Το πλεονέκτημα να κοιμάμαι με εκατοντάδες γυναίκες είναι ότι κάθε τόσο συναντώ μια νέα τεχνική που μπορώ να την μεταφέρω στη γυναίκα μου».

Κάνει μόνο “outcalls”, δηλαδή ταξιδεύει σε ξενοδοχεία ή σε σπίτια πελατών αντί να τους φέρνει στο σπίτι της οικογένειάς του.

Για τη σωστή τιμή ταξιδεύει ακόμη και πιο μακριά και μια φορά έφτασε μέχρι τη Σκωτία μόνο και μόνο για να συναντήσει έναν πελάτη.

Ο Άλεξ είπε ότι “ποτέ” δεν θα τους έπαιρνε πίσω στο σπίτι του όμως λόγω της γυναίκας του.

Σημειώνεται πως το πληρωμένο σεξ είναι νόμιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Κατερίνα Μπιλάλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ηθελε να με πάρει και να με πάει στο ξενοδοχείο του»

Survivor All Star Spoiler 20/2/23: Η Μπλε ομάδα Κερδίζει και την Δεύτερη Ασυλία Της Δευτέρας