Σεξ με καθρέφτη: Τι είναι και πώς το κάνεις;

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να ξοδεύετε λίγα μετρητά σε φανταχτερούς δονητές και πολύπλοκη σεξουαλική τεχνολογία για να τονώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή, αλλά υπάρχει ένα αντικείμενο που μπορεί πραγματικά να ανεβάσει την προσοχή στην κρεβατοκάμαρα και πιθανότατα υπάρχει ήδη ένα στο σπίτι σας, χωρίς χρήματα και λίγα προσπάθεια.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν καθρέφτη, ή λίγους, για να δημιουργήσετε νέες σεξουαλικές εμπειρίες και να κάνετε το σεξ καλύτερο; Μπορεί να έχετε δει τον όρο «σεξ με καθρέφτη» να εμφανίζεται κατά την περιήγησή σας στους αγαπημένους σας πορνογραφικούς ιστότοπους. Αλλά πώς το κάνετε IRL στο σπίτι σας;

Διαβάστε επίσης: Το «πολυβόλο» Μίχαϊλιουκ, το ΝΒΑ και η περίπτωση του Ολυμπιακού (vids)

Μιλήσαμε με δύο ειδικούς του σεξ και με ανθρώπους που χρησιμοποιούν καθρέφτες στη σεξουαλική τους ζωή, για να αναλύσουμε τι είναι το σεξ με καθρέφτη, πώς γίνεται και τι μπορεί να κάνει για τη σεξουαλική σας ζωή, ακόμη και τον εγκέφαλό σας.

Τι είναι το σεξ με καθρέφτη και γιατί είναι τόσο ελκυστικό;

Το σεξ με καθρέφτη, με απλά λόγια, είναι να χρησιμοποιείς καθρέφτες με κάποιο τρόπο ενώ κάνεις σεξ. Συνήθως, περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός καθρέφτη (ή την τοποθέτηση του εαυτού σας γύρω από έναν σταθερό καθρέφτη) ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τον εαυτό σας ή/και τον σύντροφό σας στον καθρέφτη ενώ κατεβαίνετε.

Megwyn White, κλινική σεξολόγος και διευθύντρια εκπαίδευσης σε εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών Ικανοποιώ(ανοίγει σε νέα καρτέλα)r, λέει ότι το σεξ με καθρέφτη μπορεί να τονώσει τόσο τη διέγερση όσο και την αυτοπεποίθηση, επειδή βλέπετε τόσο εσάς όσο και το σώμα του συντρόφου σας σε νέες γωνίες να εκτελούν οικείες κινήσεις και να βιώνουν ευχαρίστηση.

Θέλετε περισσότερες ιστορίες σεξ και γνωριμιών στα εισερχόμενά σας; Εγγραφείτε στο νέο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του Mashable After Dark.

«Όταν βλέπετε το σώμα σας και των συντρόφων σας, αυξάνει την προσοχή στις λεπτομέρειες της αφής, στα μέρη του σώματός σας ή του συντρόφου σας που θαυμάζετε, καθώς και στο φαινόμενο αυτού που ονομάζεται ερωτογενής καθρέφτης που είναι ουσιαστικά η τάση μας να αγγίζουμε. τους συνεργάτες μας σε σχέση με το πού μας αρέσει να μας αγγίζουν», εξηγεί ο White.

Emerson Karsh, ο οποίος έχει πτυχίο στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα και είναι γνωστός επαγγελματικά ως Το Κινκ Εκπαιδευτής,(ανοίγει σε νέα καρτέλα) λέει ότι το σεξ με καθρέφτη είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξερευνήσετε τον επιδεικισμό.

“Το σεξ με καθρέφτη μπορεί να μας επιτρέψει να παρακολουθούμε τον εαυτό μας να κάνουμε σεξ και να πυροδοτήσει τον εσωτερικό μας επιδεικτικό. Το να βλέπουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε σεξ στον καθρέφτη περιλαμβάνει επίσης περισσότερη οπτική διέγερση που μπορεί να το κάνει τόσο ζεστό. Το σεξ με καθρέφτη μας επιτρέπει να είμαστε επιδεικτικοί και να διασκεδάζουμε οπτικά διέγερση που το κάνει πολύ ζεστό», λέει στο Mashable.

Μέρος της απήχησης με το σεξ με καθρέφτη είναι ότι είναι πραγματικά για οποιονδήποτε και για όλους. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν έναν καθρέφτη στο σπίτι τους κάπου, οπότε είναι εύκολο να ξεκινήσετε, και λειτουργεί ακόμη και για όσους κάνουν σόλο σεξ. Στην πραγματικότητα, το σόλο σεξ στον καθρέφτη μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα για την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων.

Πώς το σεξ με καθρέφτη μπορεί να βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση

Ο αυνανισμός με καθρέφτη έχει μυριάδες οφέλη. Είναι ένα πραγματικά υπέροχο εργαλείο για να καταλάβετε ποια μέρη του σώματός σας απολαμβάνετε να τα αγγίζουν, να μαθαίνετε πώς λαμβάνετε ευχαρίστηση και να αυξάνετε τις γνώσεις σας για το τι λειτουργεί για εσάς σεξουαλικά. Αυτό, με τη σειρά του, σας βοηθά να αισθάνεστε πιο σίγουροι επικοινωνώντας τις ανάγκες σας στην κρεβατοκάμαρα.

Το σεξ με καθρέφτη μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση του σώματος. Για μερικούς ανθρώπους, ο καθρέφτης μπορεί να είναι τρομακτικός όταν είναι ντυμένος, αλλά το σεξ με καθρέφτη μπορεί πραγματικά να μειώσει αυτές τις ενοχλήσεις για μερικούς ανθρώπους.

Ο Karsh εξηγεί ότι το σεξ με καθρέφτη, και ειδικότερα ο αυνανισμός με καθρέφτη, μας επιτρέπει να γνωρίσουμε το σώμα μας και τι μπορεί να κάνει σε όλο του το μεγαλείο. «Ο αυνανισμός με καθρέφτη μπορεί σχεδόν να αντανακλά τη θεραπεία έκθεσης και όσο περισσότερο εκτεθούμε στο σώμα μας στον καθρέφτη, τόσο πιο άνετα μπορούμε να νιώθουμε με το σώμα μας», λέει.

Ο White λέει ότι, γενικά, το να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη γυμνό είναι μια εξαιρετική άσκηση για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση του σώματος και μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τους ρυθμούς και τις προτιμήσεις του σώματός σου όταν πρόκειται να σε αγγίζουν.

«Το να είσαι άνετος με τον εαυτό σου και να είσαι ευγενικός με το σώμα σου είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες με την αυτοπεποίθηση του σώματος».

“Το να είσαι άνετος με τον εαυτό σου και να είσαι ευγενικός με το σώμα σου είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες με αυτοπεποίθηση στο σώμα σου. Όσο πιο άνετα νιώθεις να κοιτάς τον εαυτό σου γυμνό στον καθρέφτη, τόσο πιο αποδεχόμενος τον εαυτό σου και το σώμα σου όπως είναι ,” αυτή λέει. Έρευνα από το Πανεπιστήμιο Goldsmiths(ανοίγει σε νέα καρτέλα) Το επιβεβαιώνει, λέγοντας ότι οι γυμνές δραστηριότητες τόσο απλές όπως το να κοιτάς τον εαυτό σου γυμνό, να κοιμάσαι γυμνός και να βλέπεις τους άλλους γυμνούς μπορεί να αυξήσουν την αυτοεκτίμηση.

Το σεξ με καθρέφτη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε όχι μόνο την αυτοπεποίθησή σας, αλλά και τους συντρόφους σας. «Βλέποντας τον εαυτό σου να απολαμβάνει έναν σύντροφο ή/και να χαίρεται, βοηθά να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου βλέποντας εσύ και τον σύντροφό σου να νιώθεις σέξι και σέξι», προσθέτει ο White. Μπορεί επίσης να σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε νέες στάσεις που δεν έχετε ξανακάνει, γιατί μπορείτε να δείτε πώς αντιδρούν το σώμα σας στη νέα ευχαρίστηση. Όχι μόνο το σεξ με καθρέφτη απελευθερώνει τον εσωτερικό σας επιδεικτικό, αλλά σας βοηθά να εστιάσετε ο ένας στον άλλο.

Πώς να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας για το σεξ στον καθρέφτη

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται κάπως περίεργα που κάνουν σεξ στον καθρέφτη, και είναι εντάξει αν δεν είναι για εσάς. Αλλά αν βρίσκετε το σεξ με τον καθρέφτη τρομακτικό και θέλετε να μην είναι έτσι, υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να φτάσετε εκεί.

Πρώτα απ ‘όλα, το σεξ δεν χρειάζεται να γίνεται εντελώς γυμνό. Ο Karsh σημειώνει ότι η προσπάθεια για κάτι νέο μπορεί να γίνει σε έναν μαραθώνιο αντί για ένα σπριντ. «Αν νιώθεις άβολα στο σώμα σου ή αγχώνεσαι με το σώμα σου στον καθρέφτη, θα σου συνιστούσα να φοράς εσώρουχα που σε κάνουν να νιώθεις σέξι», λέει.

«Μια άλλη επιλογή είναι να κάνετε σεξ με καθρέφτη μόνο σε μία στάση ή για λίγα λεπτά μετά [changing positions to move out of your reflection]. Το Mirror δεν χρειάζεται να είναι ολόκληρη η σεξουαλική επαφή», προσθέτει ο Karsh.

Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να νιώσετε άνετα στον καθρέφτη και μόνο πριν ξεκινήσετε το σεξ με καθρέφτη. Ο White προτείνει να στέκεσαι μόνος γυμνός μπροστά σε έναν καθρέφτη και να λες θετικές επιβεβαιώσεις στον εαυτό σου, όπως «Είμαι όμορφος, είμαι δυνατός, έχω αυτοπεποίθηση» κ.λπ., για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να γίνει πιο στοργικός προς το σώμα σου.

Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να νιώσετε άνετα στον καθρέφτη και μόνο πριν ξεκινήσετε το σεξ με καθρέφτη.

Επιπλέον, προσπαθήστε να αλλάξετε τη νοοτροπία σας γύρω από αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη, καθώς αυτό που βλέπετε ως ελάττωμα θα μπορούσε να είναι αυτό που απολαμβάνει τόσο πολύ ο σύντροφός σας. Εάν είναι κάτι που πιστεύετε ότι θα βοηθούσε και είναι άνετο, μπορείτε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να περιγράψει τι βλέπει και τι απολαμβάνει κατά τη διάρκεια του σεξ με καθρέφτη. Αυτό θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε έπαινος kink playαν είναι επιθυμητό.

Πώς να πειραματιστείτε με το σεξ με καθρέφτη

Το να κάνεις καλό σεξ με καθρέφτη, όπως κάθε σεξ, είναι να πειραματίζεσαι και να επικοινωνείς ξεκάθαρα με τον σύντροφό σου για να βρεις τι νιώθεις άνετα και απολαμβάνεις περισσότερο.

Ρυθμίστε την ατμόσφαιρα

Ο White σημειώνει ότι η διαμόρφωση της ατμόσφαιρας για μια καλή εμπειρία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του σεξ με καθρέφτη, καθώς η ατμόσφαιρα μπορεί να προσθέσει στην εμπειρία συνολικά. «Γενικά, οι περιοχές έντονης αντίθεσης μεταξύ φωτός και σκοταδιού είναι δυσάρεστες για τα μάτια και μπορεί να σας αποσπάσουν από το να νιώθετε παρόντες στον αισθησιασμό της εμπειρίας, οπότε φροντίστε να απενεργοποιήσετε τις σκληρές πηγές φωτισμού», εξηγεί.

Προτείνει τη διάχυση του εξωτερικού φωτός με απαλές κουρτίνες ή περσίδες και την ενσωμάτωση αντικειμένων όπως κεριά, καθώς δημιουργούν μια απαλή λάμψη και ένα εφέ τρεμοπαίζει που βοηθούν να τραβήξετε το βλέμμα σας στη λάμψη του δέρματος όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ ατμόσφαιρας για να καταλάβετε τι απολαμβάνετε εσείς ή εσείς και ο σύντροφός σας. Όλα αυτά είναι μέρος της διασκέδασης όμως!

Δοκιμάστε διαφορετικές θέσεις

Ο Karsh λέει ότι, κατά τη διάρκεια του σεξ με καθρέφτη, μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας και τους συντρόφους μας σε θέσεις που διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε, οπότε είναι διασκεδαστικό να τους αλλάξουμε. «Σε στάση σκυλιού, για παράδειγμα, το άτομο που δέχεται τείνει να κοιτάζει το έδαφος, το μαξιλάρι κ.λπ. και δεν μπορεί να δει τον σύντροφο πίσω του, το πρόσωπό του ή τη σεξουαλική πράξη, αλλά το σεξ με καθρέφτη μας επιτρέπει να δούμε τη δράση , τα πρόσωπά μας και τα πρόσωπα των συνεργατών μας σε θέσεις που διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε», λέει.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την ιεραποστολική στάση στο πλάι ενός καθρέφτη (αν έχετε μια ντουλάπα δίπλα στο κρεβάτι σας με καθρέφτες, αυτή είναι εύκολη) αν ψάχνετε για μια γρήγορη ματιά στον καθρέφτη όταν σας ταιριάζει. Το σεξ στη θέση του κουταλιού με τον δέκτη στραμμένο προς τον καθρέφτη μπορεί να είναι υπέροχο αν θέλουν να είναι ο πρωταγωνιστής της εκπομπής και να παρακολουθούν τον εαυτό τους.

Όσο για όσους κάνουν σόλο σεξ, ένας φορητός καθρέφτης ενώ αυνανίζεται, κάθεται όρθιος, τα πόδια ανοίγουν, είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να ανακαλύψετε το σώμα σας και να μπορείτε να δείτε το σώμα και το πρόσωπό σας στην ίδια αντανάκλαση, καθισμένοι στο πάτωμα μπροστά από έναν καθρέφτη και ο αυνανισμός είναι ιδανικός για τους έμπειρους εκθεσιακούς.

Όπως πάντα με το σεξ, το θέμα είναι να πειραματιστείτε για να βρείτε τι σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Αλλάξτε τη θέση του καθρέφτη

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα στο κεφαλάρι, στο πλάι του κρεβατιού σας ή να σηκωθείτε για να δοκιμάσετε διαφορετικές στάσεις. Χρησιμοποιήστε ακόμη και έναν καθρέφτη χειρός για να δείτε τη διείσδυση σε μια θέση που κανονικά δεν θα μπορούσατε να δείτε.

Σχεδόν κάθε μπάνιο έχει έναν καθρέφτη, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε σεξ στο ντους χωρίς την κουρτίνα και να παρακολουθείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη με αυτόν τον τρόπο.

Συμπεριλάβετε σεξουαλικά παιχνίδια

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σεξουαλικές πράξεις, τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορούν να ζωντανέψουν το πάρτι με το σεξ με καθρέφτη. Χρησιμοποιήστε τα όπως θα κάνατε συνήθως (υπάρχει ένας οδηγός εδώ για αρχάριους) βάλτε τον εαυτό σας ή εσείς και ο σύντροφός σας στον καθρέφτη της επιλογής σας για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι σας να πηγαίνει στη δουλειά.

Παρόμοια με την ενσωμάτωση των σεξουαλικών παιχνιδιών στη σεξουαλική μας ζωή, η προσθήκη ενός καθρέφτη είναι ένα άλλο πλεονέκτημα που μπορεί να εμπλουτίσει την εμπειρία ευχαρίστησής σας. Επιλέξτε τον καθρέφτη σας, πάρτε ένα παιχνίδι και διασκεδάστε μαζί του.

Θέλετε περισσότερες ιστορίες σεξ και γνωριμιών στα εισερχόμενά σας; Εγγραφείτε στο νέο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του Mashable After Dark.

Πηγή: techwar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει σαν… Σπανιόλα με κόκκινο τριαντάφυλλο στο ντεκολτέ και «ρίχνει» το Instagram (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μις Ολλανδία: Η τρανς νικήτρια απάντησε στα μηνύματα μίσους – «Δείχνουν την άλλη πλευρά της κοινωνίας μας»