Mια γυναίκα βρήκε τον πιο απίστευτο τρόπο για να κάνει τον σύντροφό της να μην την απατήσει

Μια εξαιρετικά ζηλιάρα γυναίκα στην Αργεντινή συνελήφθη πρόσφατα επειδή κράτησε τον φίλο της φυλακισμένο στο σπίτι της για τρεις ημέρες για να βεβαιωθεί ότι δεν την απάτησε!

Το Σάββατο, η αστυνομία στην πόλη Λα Πλάτα της Αργεντινής έσωσε έναν 29χρονο άνδρα από ένα κλειδωμένο δωμάτιο στο σπίτι της κοπέλας του. Ισχυρίστηκε ότι ήταν κλειδωμένος εκεί για πάνω από 72 ώρες μετά από καυγά με την επί έξι μήνες φίλη του, η οποία έτυχε να ζηλεύει εξαιρετικά. Αφού απεγκατέστησε το WhatsApp από το τηλέφωνό του και στη συνέχεια το έσπασε στο πάτωμα για να τον εμποδίσει να μιλήσει με άλλες γυναίκες, η ανώνυμη γυναίκα φέρεται να κλείδωσε τον άνδρα σε ένα δωμάτιο. Τον κράτησε εκεί για τρεις συνεχόμενες μέρες, μέχρι που κατάφερε με κάποιο τρόπο να της κλέψει το τηλέφωνό της και να στείλει μήνυμα σε έναν φίλο για βοήθεια.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι στην οδό Villa Ponsati, στη Λα Πλάτα, άκουσαν τον απελπισμένο άνδρα να ουρλιάζει για βοήθεια από το κλειδωμένο δωμάτιο, έτσι συνέλαβαν την 30χρονη κοπέλα του και του έδωσαν πίσω την ελευθερία του. Ο άντρας τους είπε ότι η κοπέλα του ζήλευε από την αρχή της σχέσης τους, φτάνοντας στο σημείο να ορίζει «ώρα επιστροφής» όποτε έβγαινε με τους φίλους του.

«Με απείλησε ότι αν δεν έφτασα την τάδε ώρα, θα ερχόταν όπου κι αν ήμουν να με ψάξει», είπε ο άνδρας στην αστυνομία, προσθέτοντας ότι η ζήλια της χειροτέρευε όσο περνούσε ο καιρός.

Το θύμα είπε ότι του είπε ότι τον κρατούσε κλειδωμένο για να βεβαιωθεί ότι δεν την απάτησε. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς κατάφερε να πάρει στα χέρια του το κινητό της τηλέφωνο για να στείλει μήνυμα στον φίλο του, αλλά αν δεν το έκανε, πιθανότατα θα ήταν ακόμα σε αυτό το δωμάτιο.

Η ζηλιάρα έχει συλληφθεί και κατηγορείται για «παράνομη στέρηση της ελευθερίας».

Στο πόδι τα Τρίκαλα: Παντρεύεται την ιερόδουλη που γνώρισε σε οίκο ανοχής

Ζώδια: Ευχάριστα νέα…. Έρχονται, «χαράς ευαγγέλια», ευμάρεια και πλούτος για Ταύρους και άλλα 2 ζώδια