Σεξ: Αυτή είναι η στάση που εγγυάται ταυτόχρονο οργασμό

Ο ταυτόχρονος οργασμός, δηλαδή το να έρθουν σε… κορύφωση την ίδια στιγμή οι δύο παρτενέρ, είναι ένα από τα πιο δύσκολα (και παράλληλα από τα πιο απολαυστικά) πράγματα που μπορούμε να πετύχουμε στο σεξ.

Η αίσθηση ευχαρίστησης μεγεθύνεται, τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα και κάπως έτσι, όλη αυτή η εμπειρία σας φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Ωστόσο, όπως είπαμε και παραπάνω, αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να πετύχουν δύο παρτενέρ.

Βέβαια, μετά από τόσους μήνες σε αυτή τη στήλη, όσοι την ακολουθούν πιστά, πιστεύουμε ότι είστε έτοιμοι για τα δύσκολα.

Έτσι, σήμερα θα σας μιλήσουμε για την στάση που εγγυάται ταυτόχρονο οργασμό.

Ας μιλήσουμε για την CAT, η αλλιώς την στάση της ευθυγράμμισης…

Πώς θα την πετύχετε

Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και ο άντρας είναι ξαπλωμένος πάνω της μπρούμυτα. Μέχρι εδώ όλα καλά και λίγο – πολύ γνωστά.

Η διαφορά με το ιεραποστολικό είναι ο τρόπος που τοποθετείται η μία λεκάνη πάνω στην άλλη. Η λεκάνη του άντρα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη λεκάνη της γυναίκας, ούτως ώστε η βάση του πέους και το ηβικό οστό να ακουμπούν την κλειτορίδα και μέσω της τριβής να επιτυγχάνεται η μέγιστη διέγερσή της και κατ’ επέκταση, ο οργασμός.

Δεδομένου ότι οι περισσότερες γυναίκες φτάνουν στην κορύφωση κλειτοριδικά και όχι κολπικά, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί η CAT αποτελεί μια από αυτές τις στάσεις που μπορούν να διευκολύνουν στην πράξη και τους δυο.

Bonus tip: Η κίνηση των σωμάτων δεν πρέπει να γίνεται στη λογική του μπρος – πίσω, όπως συνηθίζεται στις περισσότερες στάσεις στο σεξ, αλλά πάνω-κάτω, με τον άντρα να δίνει τον ρυθμό.

Καλή διασκέδαση!

Αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: «Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν να με παντρέψει και δεν ήρθε στο γάμο»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Είμαι Ολυμπιακός από τον πατέρα μου και ΑΕΚ λόγω του Νίκου και των παιδιών»