Οι αποτυχημένες σχέσεις του Μάθιου Πέρι: Πώς κατέληξε να πεθάνει μόνος, μέσα στο τζακούζι

Ο Μάθιου Πέρι ήταν μόνος και λαχταρούσε για σύζυγο και οικογένεια όταν πέθανε, μετά από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων που τον έκαναν να νιώθει «λύπη και να έχει κατάθλιψη», ανέφεραν πηγές στην DailyMail.com.

Ο Μάθιου Πέρι ήταν μόνος και λαχταρούσε να έχει στο πλευρό του μια σύντροφο και να κάνει οικογένεια.

Ο σταρ της σειράς Friends βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες – και πηγές κοντά στον ηθοποιό λένε ότι λαχταρούσε να αποκτήσει και θετά παιδιά, χάρη στην υπέροχη σχέση που είχε με τον θετό του πατέρα, Κιθ Μόρισον.

Ο Πέρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και το 2021 χώρισε από την Molly Hurwitz, μια μάνατζερ ταλέντων που διατηρούσαν σχέση. Στο παρελθόν πάντως ο Πέρι έβγαινε με διάσημες ηθοποιούς όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και η Λίζι Κάπλαν.

«Ο Μάθιου πάντα ονειρευόταν να έχει την τέλεια οικογένεια», είπε μια πηγή κοντά στον σταρ στην DailyMail.com. «Ήθελε να έχει στο πλευρό του μια σύντροφο και τουλάχιστον δυο παιδιά. Και είπε ότι ούτε που θα τον πείραζε να παντρευτεί μια γυναίκα που είχε ήδη παιδιά».

Κανείς δεν σήμαινε περισσότερα για τον Πέρι σε αυτόν τον κόσμο από τον πατριό του, Κιθ Μόρισον, τον οικοδεσπότη του Dateline, ο οποίος παντρεύτηκε τη μητέρα του το 1981, είπε η πηγή. Δήλωσε επίσης ότι ο Κιθ του συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν ο γιος του. Και ο Μάθιου είπε ότι θα ήταν υπέροχο να προσφέρει μια καλή ζωή σε παιδιά που ανήκουν σε κάποια που αγαπούσε όπως ο Κιθ αγαπούσε την μητέρα του – και αυτόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πάντως, ο Μάθιου Πέρι δεν μπορούσε να εξηγήσει το γεγονός πως ο ίδιος και οι περισσότεροι συνάδελφοί του από τη σειρά «Τα Φιλαράκια» φαινόταν να μην μπορούν να παραμείνουν για μεγάλο διάστημα σε μια σχέση.

Οι αποτυχημένες σχέσεις του Μάθιου Πέρι

«Τον τελευταίο καιρό ο 54χρονος σταρ έψαχνε ξανά την αγάπη. Αλλά μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις τον έκαναν να νιώθει θλίψη και να έχει κατάθλιψη και σαν να μην έβρισκε ποτέ αυτή την αγάπη που λαχταρούσε. Ο Μάθιου έβγαινε με δεκάδες γυναίκες. Αλλά στο τέλος, πάντα ένιωθε ότι τους ενδιέφεραν μόνο τα χρήματά του και η φήμη του. Και έκανε συνέχεια το ίδιο λάθος. Έλουζε τις γυναίκες με δώρα μόνο και μόνο για να τα μαζέψουν και να φύγουν. Στο τέλος, νομίζω ότι τα χρόνια της μάχης με τους δαίμονες… Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ… Τον επηρέασαν. Και την υγεία του επηρέασαν, και τελικά θα κατέληγε πάλι μόνος», σημείωσε η πηγή.

Τον περασμένο χειμώνα ο Μάθιου αρρώστησε βαριά, είπε η πηγή. «Όλοι ανησυχούσαμε ότι δεν θα αναρρώσει αυτή τη φορά. Πέρασε πάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να χάσει βάρος και να δείχνει καταβεβλημένος και εξαντλημένος. Αλλά με κάποιο τρόπο, όπως φαίνεται να κάνει πάντα ο Μάθιου, επέζησε και κράτησε την ελπίδα ότι η νέα δουλειά ή ότι η νέα γυναίκα ήταν προ των πυλών. «Το μόνο που ήθελε ο Ματ ήταν να είναι ευτυχισμένος», συνέχισε. «Αλλά πάντα έψαχνε την αγάπη και την ευτυχία σε όλα τα λάθος μέρη. Πόσο λυπηρό που όταν πέθανε ήταν μόνος του», τόνισε.

Ο Μάθιου Πέρι είχε σχέση με την Γιασμίν Μπληθ το 1995, την Τζούλια Ρόμπερτς από το 1995 έως το 1996 και την Λίζυ Κάπλαν από το 2006 έως το 2012.

Τον Νοέμβριο 2020, ο Μάθιου Πέρι αρραβωνιάστηκε την μάνατζερ λογοτεχνών Μόλι Χούρβιτς. Το ζευγάρι διέλυσε τον αρραβώνα το 2021.

Πηγή

Η Όλγα Φουντέα ομολογεί: Υπήρξα η πιο τρελή γκόμενα στην Αθήνα

Συγκλονίζει το αντίο από την πρώην αρραβωνιαστικιά του Μάθιου Πέρι