Θλίψη: Νεκρή ξαφνικά η 25χρονη Αλεξάνδρα

Spoilers

Θλίψη σκόρπισε στην κυπριακή παροικία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η είδηση του ξαφνικού θανάτου της 25χρονης Αλεξάνδρας Κουτσούδη.

 

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η εφημερία Παροικιακή, η οποία δημοσίευσε την αγγελία θανάτου της νεαρής και το μήνυμα της οικογένειας.

Όπως αναφέρεται στην αγγελία, «με αφόρητη θλίψη ένα άλλο αγγελούδι ονόματι Αλεξάνδρα Κουτσούδη, μια όμορφη κόρη, αδερφή, θεία και ανιψιά, απεβίωσε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, σε ηλικία 25 ετών».

Η 25χρονη Αλεξάνδρα, αφήνει πίσω της μητέρα Ελένη, πατέρα Μάριο, αδελφή Χριστίνα, αδελφότεχνα Γιώργο και Ελιάνα, κουνιάδο Χριστόφορο, γιαγιάδες Μέλανι και Χριστίνα, θείες, θείοι και πολλά ξαδέρφια και φίλοι. «Θα μας λείψει πραγματικά πολύ, και η μνήμη της θα είναι πάντα αιώνια».

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στην Ελληνική Εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και η ταφή στο κοιμητήριο του Hendon.

Η οικογένεια αποφάσισε όπως έχει στον χώρο που θα τελεστεί η κηδεία, θα υπάρχει κουτί για εισφορές, που θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που επέλεξαν οι ίδιοι.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης! Δεν θα πιστεύεται ποιος είναι!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ανατροπή με την ηθοποιο που θα υποδυθεί την Εύα Δήμα