Η Γη της Ελιάς spoiler: Ανατροπή με την ηθοποιο που θα υποδυθεί την Εύα Δήμα

Μία γυναίκα που θα διχάσει τον Στάθη Καπερνάρο, θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του και θα ταράξει τις ισορροπίες στην Αρεόπολη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ηθοποιός που θα την υποδυθεί θα είναι η Χρύσα Παπά.

Για τον ρόλο είχε επιλεχθεί η Βαρβάρα Λάρμου, όμως, εξαιτίας του κορονοϊού, η ηθοποιός δε θα καταφέρει να εμφανιστεί αυτό το διάστημα στη σειρά. Φυσικά, η παραγωγή της επιφυλάσσει μελλοντικά άλλον ρόλο – έκπληξη. Η Εύα Δήμα, η εκρηκτική αυτή ηρωίδα, έρχεται στην γη της ελιάς για να φέρει την απόλυτη ανατροπή.

Η Εύα, ως πολιτικός μηχανικός, θα θελήσει να χτίσει σε αυτά τα χωράφια μία νέα επιχείρηση. Ο Στάθης θα έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπος μαζί της, με αποτέλεσμα το πάθος να φουντώνει. Σύντομα οι δυο τους θα ερωτευτούν παράφορα, με την Αρετή και την Ιουλία να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Η Εύα Δήμα θα έρθει στην γη της ελιάς, μαζί με τον αδελφό της. Η γιαγιά τους, λίγο πριν πεθάνει, έγραψε στη διαθήκη της πως τα χωράφια της θα δοθούν στα δύο της εγγόνια. Η επιθυμία αυτή έγινε πράξη, με τα αδέλφια Δήμα να επισκέπτονται την Αρεόπολη.

Η ηρωίδα αυτή θα μείνει για λίγο στην γη της ελιάς, θα καταφέρει, όμως, να στιγματίσει τους πρωταγωνιστές της σειράς. Τί κρύβει, όμως, η Εύα και ποιοι άλλοι λόγοι την οδηγούν στην Αρεόπολη; Το παρελθόν της θα είναι σκοτεινό και οι ανατροπές πολλές.

Spoilers

Θλίψη: Νεκρή ξαφνικά η 25χρονη Αλεξάνδρα

Spoilers

Πραγματικότητα το πρώτο μουσείο για… selfie στην Ελλάδα μας μας μας μας!