Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η μητέρα έχει τα μάτια της ορθάνοιχτα και παρακολουθεί όλες τις εκπομπές

Τι δήλωσε για την υπόθεση ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It», μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 30/3 ο έμπειρος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τρία μικρά κορίτσια, η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα, κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη δεν ζουν πια, δεν αναπνέουν, δεν γελούν… Ιατροδικαστές, αστυνομικοί και δημοσιογράφοι ερευνούν τα αίτια θανάτου τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Αναστασόπουλος, ο ίδιος δεν έχει έχει επικοινωνήσει ούτε με τον πατέρα ούτε με την μητέρα και δεν πρόκειται να το κάνει. Ωστόσο, συνάδελφοι του δημοσιογράφοι μιλούν με το ζευγάρι, με τον ίδιο να συλλέγει στοιχεία και να μην σταματά το ρεπορτάζ.

«Η μητέρα έχει τα μάτια της ορθάνοιχτα και παρακολουθεί όλες τις εκπομπές» τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο η μητέρα των άτυχων κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγου, να πάσχει από το σύνδρομο Μινχάουζεν. Σημείωσε, τέλος, πως οι ιατροδικαστές έχουν αποκλείσει την πιθανότητα ο θάνατος των τριών κοριτσιών να αποδίδεται σε γενετικό πρόβλημα, ενώ αυτό που ερευνάται είναι το εγκληματικό σκέλος.

Τόνια Σωτηροπούλου: Στο μπαλκόνι, με εσώρουχα, απογειώνει τη θηλυκότητα

Τζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης αποπλανούσε ανήλικα, παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ»