Τζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης αποπλανούσε ανήλικα, παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ»

Δηλώσεις για την επερχόμενη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε το μοντέλο και δεν μάσησε τα λόγια του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε η Τζεφ Μοντάνα και δεν μάσησε τα λόγια της.

Το δημοφιλές μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επόμενη συνεδρίαση για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου, και εξέφρασε τις σκέψεις της για τον άνθρωπο–θύμα που αναμένεται να καταθέσει εναντίον του.

«Το παιδί , θα καταθέσει στην δίκη αυτή τη φορά, το γνώρισα στο δικαστήριο και μόνο που σκέφτομαι τι έχει να περάσει με όλα αυτά που θα ακούσει και εντός αλλά και εκτός δικαστηρίου, με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό. Είναι σεφ, είναι νέο παιδί ακόμα, δεν έχει διαμορφώσει προσωπικότητα και δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει και να καταθέσει για μία ιστορία, στην οποία, ένας ανώμαλος, διεστραμμένος, μεσήλικας άνδρας, παραβίασε την ιδιωτικότητά του, εξοργίζομαι» τόνισε η Τζεφ Μοντάνα.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Λιγνάδης προσπαθούσε να την «κερδίσει», αποκάλυψε: «Με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια και μαζί με τον Ρουβά και όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά, έκανε και αυτό, το οποίο είχε και αυτό μία επίπτωση στην ψυχολογία και στην αποπλάνηση ενός ανηλίκου».

Για τη μήνυση-καταγγελία που ακούστηκε ότι θα γίνει στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για τον Αλέξη Κούγια, η Τζεφ Μοντάνα σημείωσε: «Φυσικά και έχει γίνει και καταγγελία και μήνυση σε διάφορε σωματεία, αυτό όμως αφορά τον κ. Κούγια και εγώ μαζί του έχω τελείως αντίθετο σύστημα αξιών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η μητέρα έχει τα μάτια της ορθάνοιχτα και παρακολουθεί όλες τις εκπομπές

Josephine: Με ροκ διάθεση και ψηλοτάκουνες γόβες, «ρίχνει» το Ιnstagram