Survivor Spoiler 6/5: Ήταν ο πιο συμπαθής παίχτης, αλλά τώρα…

Survivor spoiler

Έχουμε μια καλή εικόνα για όλους τους παίχτες, που όσο προχωράει το παιχνίδι βλέπουμε να αλλάζουν πολλα. Ακόμα και οι χαρακτήρες των παιχτών.

Με την παρουσία του Αλέξη Παππά, υπήρχε η «χρυσή» ευκαιρία για τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor να γίνουν συμπαθείς. Καθώς οι υπόλοιποι κρύβονταν πίσω από την επιβλητική του παρουσία και την συμπεριφορά του.

Πως άλλαξες έτσι;
Όμως, εκείνος αποχώρησε και πλέον βγήκαν στην επιφάνεια άλλοι χαρακτήρες. Οι οποίοι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, είτε αρκετά επηρεασμένοι από το διάστημα παρουσίας σε συνθήκες ζούγκλας. Βέβαια, υπάρχει στη μέση κι η κούραση, ψυχική και σωματική.

Αναμφίβολα, ένας παίκτης που είχε τη συμπάθεια του κόσμου είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αρχικώς, δέχτηκε μπόλικο τρολάρισμα για το υπερβολικά φουσκωμένο σώμα του στις φωτογραφίες που αναρτούσε στο Instagram. Όμως, έπαιξε ρόλο και η παρουσία του στην παρέα του Μπόγδανου και των παιδιών που έχουν μεγαλύτερη απήχηση από εκείνον στο κοινό. Έπαιξε επίσης ρόλο και το ότι αντιτάχθηκε στον Τριαντάφυλλο και τον Παππά, στο διάστημα που είχαν γίνει ανυπόφοροι απ’ το κοινό!

.

Τις τελευταίες εβδομάδες όμως, ο Ασημακόπουλος δείχνει να έχει μεγάλη ανάγκη να ταχθεί στο μέρος ενός συνόλου. Να βρίσκεται δίπλα σε μια ομάδα που είναι αρεστή, με τον ίδιο να καταλήγει να είναι ακόλουθος του Μπόγδανου.

Σίγουρα, αυτό καθ’ αυτό δε θα ήταν τόσο κουραστικό για το κοινό. Όμως, είναι αρκετά κουραστικό το ότι εκφέρει άποψη για άλλους παίκτες, για τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη. Τους κατηγορεί για πράγματα, τα οποία τα κάνει κι ο ίδιος!

Αποκαλεί ως «φερέφωνο» τον Μπάρτζη, ενώ έχει την ίδια ιδιότητα για τους Ηλία και Κόρομι.

Κατανοητή ως έναν βαθμό η συμπεριφορά του, διότι εξέφρασε συναισθηματικά ζητήματα σε περασμένο επεισόδιο. Χτυπάει έντονα το πόσο δεν ταιριάζει με την ομάδα που έχει μπει σε αυτή. Αυτό βέβαια τον οδηγεί να έχει μια συμπεριφορά παράξενη. Κάτι που φυσικά, πιο πολύ πλήγμα στον εαυτό του είναι, παρά σε εκείνους που απευθύνεται. Η υπερβολή της υπερβολής ήταν το ότι θέλησε να ακολουθήσει τον Μπόγδανο στο skinny dipping, δηλαδή στη γυμνή βουτιά!

Κολλητός με τον μεγαλύτερο εχθρό του
Δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμό η αλλαγή συμπεριφοράς προς τον Τριαντάφυλλο, μετά την κοινή τους υποψηφιότητα. Εκεί που τον αποκαλούσε ψεύτη, πλέον φέρεται σαν να μη συνέβη τίποτα! Όπως ακριβώς κάνει κι ο Μπόγδανος.

Όσο έχανε στα αγωνίσματα, όντας παίκτης ψυχολογίας, κατέφευγε πολλές φορές σε υπερβολές. Πλέον, εκείνος βρίσκεται στην πλειοψηφία του κοινού για τους παίκτες που το κοινό θέλει να αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης. Και ο ίδιος εναλλάσσεται με τον Κόρομι. Κάτι που θα ίσχυε, ακόμη κι αν δεν είχαν οι κοπέλες την άτυπη ασυλία.

survivor

Survivor αποχώρηση: Ποιος αποχώρησε από το survivor

Δήμος Βερύκιος: Το νέο άγνωστο στέλεχος – κοκτέιλ μεταλλάξεων