Survivor αποχώρηση: Ποιος αποχώρησε από το survivor

survivor

Ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου διεξήχθη στο “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (05/5), με τους Μπλε να κερδίζουν και να απολαμβάνουν βίντεο με μηνύματα από τους φίλους τους. Μάλιστα, ένα από τα μηνύματα ήταν της Maxine, της πρώην συντρόφου του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος ανακάλυψε ότι τελικά είναι ακόμη μαζί.

Στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, αναμένοντας την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ποιος αποχωρεί από το “Survivor 4”. Υπενθυμίζεται ότι πρώτος υποψήφιος ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των Μπλε. Επίσης, η κάλπη “έδειξε” ως δεύτερο υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό ως τον τρίτο υποψήφιο.

Πριν την ανακοίνωση του ονόματος, άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους παίκτες των αντίπαλων ομάδων. Ο Τζέιμς και ο Νίκος βρέθηκαν στο στόχαστρο για άλλη μια φορά, με τον Ηλία να αναφέρει πως τον είχαν πλησιάσει αρχικά, αλλά από όταν έφυγε ο Αλέξης Παππάς η συμπεριφορά τους απέναντί του άλλαξε και απομακρύνθηκαν. Επίσης, δήλωσε ότι τον έχουν κατηγορήσει για στρατηγική, ενώ ο ίδιος τους είχε υπερασπιστεί στο παρελθόν. Σε σύγκρουση ήρθε και ο Νίκος με τον Παύλο, σχετικά με τον τρόπο ψηφοφορίας και το ποιοι είναι οι πιο αγωνιστικοί παίκτες.

Στο τέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που αποχωρεί, ο οποίος είναι ο Παύλος Γαλακτερός. Ο παίκτης είχε αναφέρει προηγουμένως ότι ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι, γιατί έχει κι άλλα να δώσει, ενώ φεύγοντας δήλωσε:

“Στεναχωριέμαι που φεύγω σίγουρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει τον χαρακτήρα μου. Έχω δείξει ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα δω την οικογένειά μου και την κοπέλα μου, θα περιμένω τους amigos να τους δω έξω. Από εδώ και πέρα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Το λέω κυρίως για τα δύο παιδιά που νομίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους”.

Ο Παύλος Γαλακτερός αποχαιρέτησε και τους Μπλε και τους Κόκκινους, καθώς βρέθηκε και στις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ η Νικολέττα ξέσπασε σε κλάματα όταν του είπε αντίο.

Survivor Spoiler 6/5: Όσα έγιναν και δεν είδαμε την χθεσινή ημέρα

Survivor spoiler

Survivor Spoiler 6/5: Ήταν ο πιο συμπαθής παίχτης, αλλά τώρα…