Survivor spoiler 22/5: Ψάξαμε και μάθαμε το πρώτο μεγάλο ΥΠΕΡ δώρο του Ατζούν!

survivor-spoiler

Έπαθλο φαγητού, δύο ασυλίες και έπαθλο επικοινωνίας είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά η νέα εβδομάδα θα είναι διαφορετική από την προηγούμενη.

Κανένα παράπονο δεν πρέπει να υπάρχει αφού με τα SURVIVOR SPOILER τα μαθαίνεται όλα πρώτοι για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Αλλά την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διαφορετικά πραγματάκια στο νησί.

Αρχικά ο Ατζούν αναλαμβάνει την παρουσίαση αφού ο Λιανός θα βρίσκεται Ελλάδα. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του survivor θα κλείσει και τυπικά την συμφωνία του με το κανάλι για την παρουσίαση του The Voice of Greece που είναι έτοιμο να επιστρέψει στον ΣΚΑΙ από την νέα χρονιά. Είναι ο καταλληλότερος και αυτό δεν θα αλλάξει όπως έχει διαρρεύσει.

Ευκαιρία λοιπόν ο Τούρκος παραγωγός να είναι αυτός που θα δώσει τεράστια έπαθλα.

Αλλά σας έχουμε το πρώτο μεγάλο δώρο.
Είναι ταξίδι στο ΜΑΙΑΜΙ.

Θα το δούμε πολύ σύντομα και οι τυχεροί θα περάσουν εκπληκτικά. Δεν χρειάζονται λόγια. Μαϊάμι είναι αυτό. Για τους περισσότερους όνειρο ζωής. Φυσικά μες την χλίδα τους. Αυτό εννοείται.

Όπως από την αρχή σας είχαμε ενημερώσει οι αποχωρήσεις θα είναι ανά 15 ημέρες. Οπότε ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα μεγάλων επάθλων. Άρα κρατάμε σίγουρα ότι την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση.

Αλλά και τα αγωνίσματα επάθλου θα είναι πολύ μεγάλα. Υπάρχει περίπτωση μετά την πρώτη ομαδική της Κυριακής να δούμε αγωνίσματα ατομικά με τεράστια δώρα, και την Τετάρτη να έχουμε ξανά έπαθλο επικοινωνίας.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι ο Τούρκος παραγωγός τινάζει την μπάνκα στον αέρα και θα δώσει ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑ. Αν θυμάστε σε προηγούμενους κύκλους, μιλάμε για αυτοκίνητα, μεγάλα ταξίδια, αλλά και ένα τρελό δώρο έκπληξη που το κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό. Που θα πάει θα το μάθουμε και αυτό.

Άρα ετοιμαζόμαστε για μια εβδομάδα εκπλήξεων και μεγάλων δώρων. Δηλαδή και μεγάλων νικητών.

Κυκλοφορεί ξανά πολύ έντονα ότι ο Ντάφυ θα αποχωρήσει οικειοθελώς την Κυριακή. Στο τέλος θα γίνει και δεν θα το πιστέυουμε.

live-news:-sokarismeni-i-mpessy-argyraki-gia-to-spiti-tis-pou-kaike-oloscheros

Live News: Σοκαρισμένη η Μπέσσυ Αργυράκη για το σπίτι της που κάηκε ολοσχερώς

sok

The Voice of Greece Spoiler 22/5: Με άρωμα survivor