Σίσσυ Ζουρνατζή: Η κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της και η δικαίωση – «Υπήρξαν πολλές στιγμές βίας»

«Ήταν χειριστικός και μου απαγόρευε να κάνω πράγματα για εμένα» λέει η δημοφιλής Influencer για τον 29χρονο, που καταδικάστηκε σε δεκαπέντε μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή

Δικαιωμένη και ήρεμη νιώθει πλέον η Σίσσυ Ζουρνατζή, αφού είδε τον πρώην σύντροφό της, που την κακοποιούσε, να καταδικάζεται από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε δεκαπέντε μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή.

Στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε σήμερα (Δευτέρα 11/4), μέσω Skype, η Θεσσαλονικιά influencer για τη σχέση της με τον 29χρομο άνδρα, δίνοντας δύναμη σε όσες γυναίκες έχουν δεχτεί κακοποίηση από τον σύντροφο ή σύζυγό τους.

«Νιώθω χαρά. Είμαι ήρεμη, γιατί πέρασα αρκετά δύσκολα τα τελευταία χρόνια, μετά την καταγγελία. Νιώθω ότι τώρα ξεκινάω, νιώθω ότι δεν κουβαλάω ένα βάρος, γιατί τόσα χρόνια προσπαθούσα να το κρύψω μέσα μου. Κάτι εμφανιζόταν, κάποιος θα με ρωτούσε. Δεν ήξερα τι να απαντήσω, γιατί βρισκόμουν σε δύσκολη θέση. Αυτή τη στιγμή νιώθω δικαιωμένη και θέλω να δώσω μεγάλη δύναμη στα κορίτσια» σημείωσε αρχικά η Σίσσυ Ζουρνατζή.

Εν συνεχεία, τόνισε: «Υπήρξαν πολλές στιγμές βίας κατά τη διάρκεια της σχέσης. Το συγκεκριμένο συμβάν έφερε και το τέλος της σχέσης. Ουσιαστικά υπήρξε μία διαμάχη λεκτική στην αρχή για ένα σχόλιο στα social media. Το μόνο που θυμάμαι είναι να δέχομαι μία κλωτσιά από το συγκεκριμένο άτομο και να πέφτω πάνω στο έπιπλο. Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Στη διάρκεια της σχέσης και από το πρώτο διάστημα δεν είχα τον έλεγχο του εαυτού μου, δεν είχα τη δύναμή μου. Ήταν χειριστικός και μου απαγόρευε να κάνω πράγματα για εμένα σαν Σίσσυ. Δεν είχα πρωτοβουλία για τίποτα. Ένιωθα ενοχές, συναισθήματα ακόμη και τώρα που δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγώ προσωπικά άφησα τον εαυτό μου να τα υποστώ…».

 

Υπόθεση Πάτρας: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν χορηγηθεί και στη Μαλένα τοξικές ουσίες

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Πώς αντιμετωπίζει την αγχώδη διαταραχή; – «Βρήκα τρόπους για να μην υπεραναλύω τα πάντα»