Σίσκος: «Μακάρι να κρατήσω την παράδοση του Άρη στο ύπτιο»

Χamos

Ένας 16χρονος αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης ήταν αυτός που “έκλεψε την παράσταση” στις ημερίδες που διεξήχθησαν από 16 έως 18 Απριλίου και οι οποίες σηματοδότησαν την επιστροφή των κολυμβητών σε αγωνιστική δράση, μετά το πολύμηνο “λουκέτο”. Ο λόγος για τον Απόστολο Σίσκο, ο οποίος με χρόνο 2:02.20 πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ παίδων και ταυτόχρονα έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Ρώμη.

«Μετά το τέλος της περσινής χρονιάς και των πρωταθλημάτων η επίδοση που προέκυψε στα 200μ. ύπτιο ήταν 2.04.56, χρόνος που αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ (σ.σ. στην άτυπη κατηγορία παίδων Β΄). Συνέχισα τις προπονήσεις με στόχο την επίτευξη του ορίου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν. Με πολύ σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή καταφέραμε πολύ νωρίς να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας και παράλληλα πετύχαμε και ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία μου. Προτεραιότητά μου για το 2021 είναι να καταφέρω να πετύχω μια αξιόλογη επίδοση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο νεαρός κολυμβητής και συμπλήρωσε:

«Προσωπικά γνωρίζω ότι η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης είχε μια μεγάλη παράδοση στο αγώνισμα του υπτίου, με κολυμβητές παγκόσμιας κλάσης, όπως τον Άρη Γρηγοριάδη και τον Αλέξανδρο Θεοχαρίδη. Θα προσπαθήσω κι εγώ με την σειρά μου να κρατήσω αυτήν την παραδοση στο ίδιο επίπεδο, μακάρι και καλύτερο. Τον Άρη Γρηγοριάδη τον γνωρίζω από τις διακρίσεις του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Survivor Spoiler 15/3/21: Αυτοί κερδίζουν τη μάχη ασυλίας σήμερα

Survivor Spoiler 21/4: Μετά τις ασυλίες έπαθλο επικοινωνίας

Χamos

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά»