Αθλητικά: Ανικανοποίητος ο Χωριανόπουλος, «μπράβο» ο Ράσταβατς

Ανικανοποίητος ο Χωριανόπουλος, «μπράβο» ο Ράσταβατς

Δεν έμεινε χαρούμενος από τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Άρης (1-1), ο βοηθός του (τιμωρημένου) Άκη Μάντζιου εμφανίστηκε ανικανοποίητος από το τελικό αποτέλεσμα.

«Ήρθαμε για τη νίκη, άρα δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός της ισοπαλίας. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε παρότι προηγηθήκαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια φάση που δευτερόλεπτα νωρίτερα θα έπρεπε να κάνουμε το 0-2. Ένας βαθμός είναι ένας βαθμός. Δεν απαξιώνουμε την προσπάθεια των παικτών, αλλά είχαμε στόχο τη νίκη και γι’ αυτό δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία», τόνισε ο Χωριανόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορούσε να έχει παράπονο από τη διάθεση των παικτών του. «Σε όλα τα παιχνίδια, δείχνουμε την ίδια εικόνα. Ακόμα και σε αυτό ήμασταν τόσο κοντά στη νίκη. Ήμασταν η ομάδα με τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, πριν μπει κάποιο γκολ. Είμαστε ανταγωνιστικοί στα Play Off και αρνούμαστε να χάσουμε», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σέρβος προπονητής του Αστέρα για να ολοκληρώσει: «Είμαστε κουρασμένοι ήδη και μοιράζουμε χρόνο στο rotation της ομάδας. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται. Όλα τα παιδιά συμμετέχουν σε αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Αστέρας».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

ert:-oloi-oi-ithopoioi-stis-dyo-seires-tou-manousou-manousaki

Ε.Ρ.Τ: Όλοι οι ηθοποιοί στις δύο σειρές του Μανούσου Μανουσάκη

Χamos

Beyonce: Η 39χρονη superstar γιορτάσε την επέτειο κυκλοφορίας του Lemonade