Μελίνα Ασλανίδου: Σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια “Είμαι σε πολύ καλό δρόμο για να παντρευτώ όπως το ονειρεύομαι” – βίντεο

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λεμπέση.
Η γνωστή τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας μίλησε για όλα ενώ όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν πρόκειται να παντρευτεί, απάντησε, «Βέβαια. Δε το ξέρεις; Παντρεύομαι» και ξέσπασε σε γέλια.


«Έτσι όπως το ονειρεύομαι είναι πολύ ιδεατό αλλά θεωρώ ότι το καταφέρνουν πάρα πολλοί άνθρωποι και πάντα ήθελα να το πετύχω και πιστεύω ότι είμαι και σε καλό δρόμο» συμπλήρωσε αμέσως μετά η Μελίνα Ασλανίδου αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Μάλιστα, λίγο μετά με αφορμή ένα παιχνίδι που έπαιξε με τον δημοσιογράφο σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να πει το πρώτο πράγμα που της ερχόταν στο μυαλό για τη λέξη που έκρυβε κάθε κάρτα, στη λέξη “άντρες” η Μελίνα Ασλανίδου ανέφερε, «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και αγαπημένο, ξεκινώντας από τον μπαμπά μου που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι παιδάκια, δεν μεγαλώνουν ποτέ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με αυτό».

Να θυμίσουμε πως πριν μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι σε σχέση με νεαρό Χανιώτη, κάτι που η ίδια είχε διαψεύσει.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Γεμάτο χρυσές λεπτομέρειες, έχει μέχρι και προσωπική εκκλησία …το σπίτι -“παλάτι” της

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μήνυση και η πικρία του … Τι τον έφτασε στα όριά του;