Δήμητρα Κατσαφάδου: Γεμάτο χρυσές λεπτομέρειες, έχει μέχρι και προσωπική εκκλησία …το σπίτι -“παλάτι” της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου δραστηριοποιείται στον χώρο των καλλυντικών και αποτελεί τον ορισμό του success story.
Η γνωστή επιχειρηματίας κατά καιρούς σε συνεντεύξεις που παραχωρεί, έχει μιλήσει για το πώς κατάφερε από το μηδέν να «χτίσει» την επιχείρησή της, αντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες. Η γλυκιά Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία δείχνει έμπρακτα την αγάπη της στους συνανθρώπους της, άνοιξε το σπίτι της, που βρίσκεται στο Κορωπί, και εξήγησε γιατί έχτισε την προσωπική της εκκλησία και τον λόγο που κοιμάται στο χαλί της.

Η χημικός και επιχειρηματίας αγαπά πολύ και φροντίζει πολλά αδέσποτα και το εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι της είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο, καθώς, όπως υπογραμμίζει «με είχαν πετάξει έξω από το σπίτι στην Αγία Παρασκευή επειδή μάζευα όλα τα αδέσποτα στην πολυκατοικία. Πήγα σε ένα εκκλησάκι και είδα τον Άγιο Νεκτάριο και ζήτησα να με βοηθήσει να βρω κτήμα και την άλλη μέρα το βρήκα. Έκανα τάμα στον άγιο».


Η σχέση της Δήμητρας Κατσαφάδου με τον πρώην σύζυγό της
«Αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμα τον αγαπώ γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε και είπα εγώ θα είμαι δίπλα του χωρίς να κάνω οικογένεια. Υπήρξε ένα σοβαρό θέμα και χωρίσαμε. Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Πολύ δύσκολο να βρω άνθρωπο να γίνει πατέρας των παιδιών μου γιατί υπηρετώ την επιστήμη μου και δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είμαι non stop και workaholic» επεσήμανε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην τεράστια κρεβατοκάμαρά της, τόνισε «κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου. Μου αρέσει καλύτερα γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γειώνομαι, να γίνομαι ένα με τη φύση. Όλα αυτά τα ψωνίστικα δεν τα μπορώ».

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Πίνει τσάϊ με τα εσώρουxα στο τζάκι – φωτογραφία

Μελίνα Ασλανίδου: Σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια “Είμαι σε πολύ καλό δρόμο για να παντρευτώ όπως το ονειρεύομαι” – βίντεο