Σασμός spoiler: Τι θα γίνει τελικά με Στέλλα και Γεράσιμο;

Η Στέλλα την περίοδο αυτή ασχολείται ιδιαίτερα με τη δίκη του Αστέρη και ψάχνει τρόπους να τον αθωώσει. Οι εξελίξεις θα διχάσουν ξανά τους πρωταγωνιστές. Ο Γεράσιμος και η Στέλλα θα έρθουν πολύ κοντά, με αποτέλεσμα ένα μικρό ειδύλλιο να ξεκινά.

 

Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο Γεράσιμος, ειδικά τη στιγμή που ο Αμερικάνος ομολογεί τον φόνο του Στεφανή, χωρίς να είναι ο δολοφόνος. Όλοι κινούνται γύρω από την υπόθεση του Αστέρη, του Στεφανή και του Πέτρου Βρουλάκη, με αποτέλεσμα η αστυνομία να έρχεται σε καθημερινή επικοινωνία με την Στέλλα.

Όσο ο Αντώνης λείπει στα Γιάννενα, ο Γεράσιμος αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Πλησιάζει την Στέλλα και της ζητάει να συνεργαστούν, ανταλλάζοντας χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως σε αυτή την ταλαιπωρία.

Ο Γεράσιμος, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας αυτής, αισθάνεται γοητευμένος από την Στέλλα. Το ίδιο θα συμβεί και από την πλευρά της Στέλλας. Ο δυναμισμός του, η εκρηκτική του προσωπικότητα και η σοβαρότητα που εκπέμπει, θα κάνουν την ηρωίδα να τον δει διαφορετικά.

Όσο για τον Άγγελο; Το ζευγάρι απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Ο Άγγελος κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει ξανά, όμως είναι μάταιο. Η Στέλλα δείχνει προσηλωμένη σε αυτή τη δίκη και δεν είναι σε θέση να σπαταλήσει χρόνο, για κανέναν, ειδικά για τον Άγγελο Βρουλάκη.

Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον Γεράσιμο να κάνει το πρώτο βήμα. Θα δούμε μαζί τους δύο χαρακτήρες, στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κατάθεση Σοκ από την Βασιλική! Τι θα δούμε την δεύτερη μέρα της δίκης;

Ο πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη γυμνός με τον Αντώνη Κανάκη… Στην φόρα απαγορευμένες φωτογραφίες!