Σασμός spoiler: Η φιλία του Αστέρη με τον Καραπάνο προβληματίζει Στέλα και Μαθιό!

Η Στέλλα κι ο Μαθιός αρχίζουν να ανησυχούν ολοένα και περισσότερο. Η φιλία του Αστέρη με τον Καραπάνο μόνο προβλήματα θα φέρει. Έτσι, οι δυο τους καταστρώνουν ένα σχέδιο προκειμένου να απομακρύνουν τον Σταματάκη από τον φυλακόβιο.

 

Μαζί ξεκινούν μία έρευνα που θα τους οδηγήσει σε μεγάλο κίνδυνο. Τόσο η Στέλλα όσο κι ο Μαθιός γνωρίζουν ότι ο Καραπάνος έχει ένα σκοτεινό παρελθόν, στο «Σασμό». Ερευνούν το παρελθόν του κι έρχονται ολοένα και πιο κοντά στον κίνδυνο.

Η Στέλλα κι ο Μαθιός έρχονται κοντά στο «Σασμό» έχοντας ένα και μόνο σκοπό: να σώσουν τον Αστέρη. Ο Αστέρης στη φυλακή υποφέρει, μέρα με τη μέρα βυθίζεται στο σκοτάδι και ο Καραπάνος τον τραβάει πιο βαθιά στον βούρκο.

Μπλέκουν σε σκοτεινά μονοπάτια κι αρχίζουν να ξετυλίγουν τις βρωμιές του Καραπάνου. Ο Μαθιός κι η Στέλλα γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν μπορεί να μην έχει καλή κατάληξη, αλλά θα έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν τον Αστέρη. Ο Σταματάκης δεν είναι άνθρωπος που θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή.

Οι δυο τους γνωρίζουν τι κρύβεται πραγματικά στην καρδιά του Αστέρη. Εάν μείνει μεγάλο διάστημα στη φυλακή και συναναστρέφεται με ανθρώπους όπως ο Καραπάνος, τότε θα “δηλητηριαστεί” και η κρίση του θα θολώσει.

Με αυτήν την επικίνδυνη συμμαχία, η Στέλλα κι ο Μαθιός θα προσπαθήσουν να σώσουν τον Αστέρη και να τον απομακρύνουν από τον νέο του “φίλο”.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής ζηλεύει την σχέση της Δρόσως με τον Δάκη!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Επανασύνδεση για Ελένη και Στέφανο!