Σασμός spoiler: Ο Αντώνης πιάνει στα πράσα Μαθιό – Βασιλική

Σασμός Spoiler: Μεγάλος χαμός! Ο Αντώνης πιάνει στα πράσα Μαθιό – Βασιλική

Ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, στη σειρά Σασμός, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως ο Αντώνης καραδοκεί. Είναι σίγουρος πως κάτι κρύβει η σύζυγός του Στεφανή και αποφασίζει, μαζί με την Ντίνα, να την παρακολουθήσει.

 

Η αντίδραση του Μαθιού, όταν τον είχαν καλέσει στο τμήμα, δεν ήταν πειστική. Εκείνος είχε εξοργιστεί με τις υποψίες των αρχών για πιθανό εραστή. Το ξέσπασμά του ήταν μεγάλο, με τον Αντώνη να μη τον πιστεύει.

Νέες έρευνες ξεκινούν και φέρνουν σε δύσκολη θέση το ζευγάρι. Στο μεταξύ, ο πόλεμος έχει ήδη ξεσπάσει, με τον Μαθιό και την Βασιλική να αντιμετωπίζουν τις πρώτες δυσκολίες στη σχέση τους. Η ερωμένη του Στεφανή φανερώνεται, με τον Μαθιό να μη δείχνει έκπληξη…

Όσο ο Μαθιός και η Βασιλική βρίσκονται σε μεγάλη ένταση, στη σειρά Σασμός, τόσο ο Αντώνης βρίσκει την ευκαιρία να “εισβάλλει” στη ζωή τους. Ο Μαθιός έχει ξεχάσει σε τί κίνδυνο βρίσκεται η αγαπημένη του.

Στο μεταξύ, η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για την Άσπα και τον Στεφανή και καταρρέει. Ο Μαθιός μαθαίνει για τη σχέση του αδελφού του με την Αργυρώ και εξοργίζεται. Η σύγχυση είναι μεγάλη για το ζευγάρι.

Σε μία συνάντησή τους θα αγκαλιαστούν τρυφερά. Εκεί θα τους δει ο Αντώνης, ο οποίος θα πέσει από τα σύννεφα!

Είχε δίκιο, η Βασιλική είχε εραστή και -μάλιστα- έναν Σταματάκη! Ο Αντώνης είναι ένα βήμα πριν συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο. Θα τα καταφέρει; Μυστικά και ψέματα ήρθαν στο φως.

Έλενα Παπαρίζου: Πληθωρική και ανεπανάληπτη η εμφάνιση της στo Madwalk

the bachelor spoiler

The Bachelor spoiler: Πάρτυ στο twitter με την κοτσάνα για την χλωρίδα και την πανίδα από τη Μαρία