Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος Βρουλάκης θα βρει τραγικό θάνατο. Ο Μαθιός θα συλληφθεί την ημέρα του γάμου του, με τις κατηγορίες ότι εκείνος σκότωσε τον νεαρό γιατρό.

Σασμός

Πράγματι, ο Άγγελος καταφέρνει να πάρει το χωράφι των Σταματάκηδων, προκαλώντας την οργή της Καλλιόπης. Ο Άγγελος εκνευρίζει τους άλλους με τη στάση του, δείχνοντας χαρούμενος για το δυνατό αυτό “χτύπημα” στους Σταματάκηδες! Ο Άγγελος Βρουλάκης θα βρει τραγικό θάνατο. Ο Μαθιός θα συλληφθεί την ημέρα του γάμου του, με τις κατηγορίες ότι εκείνος σκότωσε τον νεαρό γιατρό. Αφορμή για τη σύλληψη αυτή, θα σταθεί ένας καυγάς που είχαν τα ξαδέλφια, πριν από λίγες ημέρες.

 

Ο Μαθιός, μη μπορώντας να αντέξει άλλο αυτό το θράσος, πηγαίνει να λογαριαστεί μαζί του. Οι δυο τους πιάνονται στα χέρια, με τον Μαθιό να φτάνει οριακά στο να τον σκοτώσει. Βέβαια, δε το κάνει. Αμέσως μετά, τον επισκέπτεται η Καλλιόπη, η οποία έχει ενημερωθεί για τον καυγά με τον γιο της.

Θέλοντας να προστατεύσει την οικογένειά της, αναλαμβάνει να βάλει στη θέση του τον Άγγελο. Θολωμένη, αρπάζει ένα νυστέρι από το ιατρείο του και μη μπορώντας να σκεφτεί λογικά, καρφώνει τον Άγγελο στα πλευρά.

Αμέσως τρέχει να κρυφτεί. Η ίδια πιστεύει πως τον σκότωσε, όμως εκείνος συνέρχεται και τρέχει να φροντίσει την πληγή του. Αυτός που θα τον σκοτώσει τελικά, θα είναι ο Κώστας, μπαίνει μέσα ο Κώστας, ο οποίος βλέπει τον Άγγελο με αίματα και φροντίζει να αποτελειώσει το έργο της Καλλιόπης. Σφάζει τον Άγγελο Βρουλάκη, θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα. Έπειτα, το βάζει κι εκείνος στα πόδια.

Ο Άγγελος πέφτει στο έδαφος νεκρός, έχοντας δεχτεί δύο θανατηφόρα χτυπήματα. Οι πραγματικοί ένοχοι κρύβονται, την ίδια στιγμή που η Άσπα εντοπίζει το νεκρό σώμα του αγαπημένου της. Το σοκ είναι τεράστιο και κανείς δε μπορεί να ανακαλύψει την αλήθεια.

Σοκολατόπιτα της τεμπέλας: Πεντανόστιμη συνταγή χωρίς βούτυρο και αυγά που δεν χρειάζεται μίξερ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα «καρφιά» για την παραγωγή του My Style Rocks … «Ήθελαν να φαίνομαι κακιά για να κάνουν νούμερα»