Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα «καρφιά» για την παραγωγή του My Style Rocks … «Ήθελαν να φαίνομαι κακιά για να κάνουν νούμερα»

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παραγωγή του My Style Rocks.

Το μοντέλο μπήκε στο «Εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά και εξήγησε τι συνέβη στον διαγωνισμό μόδας.

«Με τα κορίτσια ήμασταν υπέροχα, με λάτρευαν. Είχε γίνει ένα περιστατικό και ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και κλαίγανε. Μπήκε μέσα η παραγωγή και είπε “να κάνουμε το πρόγραμμά μας” κι άλλαξαν τα κορίτσια και ψήφισαν η μία την άλλη», είπε αρχικά.

«Έκαναν… ρετούς όλες με δάκρυα στα μάτια ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο, διότι δεν είχα συμφωνήσει καν να πάω», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν υπήρχε καλή συνεννόηση με την παραγωγή, ενώ όσα γίνονταν μπροστά στις κάμερες ήταν καθαρά για λόγους τηλεθέασης.

«Γίναμε άνω κάτω. Δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και με την παραγωγή. Προσπαθούσαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα μαζί με την κριτική επιτροπή για να κάνουν νούμερα. Προσπαθούσαν να με προκαλέσουν για να βγάλω κακό χαρακτήρα», εξήγησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και απάντησε σε δύο ιδιαίτερες ερωτήσεις. Όπως είπε, η πιο ακραία σκηνή ζηλοτυπίας που έχει ζήσει ήταν όταν ο σύντροφός της την είχε πάρει από τα μπουζούκια σηκωτή. Όσο για το πιο περίεργο μέρος που έχει βρεθεί ερωτικά με κάποιον, το μοντέλο απάντησε ότι είναι ένα εστιατόριο στη Χαλκιδική.

Σασμός

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος Βρουλάκης θα βρει τραγικό θάνατο. Ο Μαθιός θα συλληφθεί την ημέρα του γάμου του, με τις κατηγορίες ότι εκείνος σκότωσε τον νεαρό γιατρό.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο ρόλος του Λυκούργου θα κορυφωθεί