Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός σε αναμμένα κάρβουνα… τι θα κάνει ο Μανόλης, θα τον καταδώσει;

Ο Μανόλης βασανίζεται κι η Κλαίρη προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει τον άνθρωπο που αγαπά, στο «Σασμό». Όσο πλησιάζει ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής, ο Μανόλης παλεύει να διαχειριστεί την αλήθεια.

 

Ο Μαθιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένει με αγωνία την τελική απάντηση του Μανόλη. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης πνίγεται στις σκέψεις του. Τα βράδια δεν μπορεί να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. Οι ενοχές τον έχουν κατακλύσει. Η διάθεσή του αρχίζει και πέφτει κι η υγεία του επιβαρύνεται.

Το ξεκαθάρισμα που είχε με τον Μαθιό τού έχει προκαλέσει τεράστια αγωνία και άγχος, με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Θα αποκαλύψει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή; Θα τον καταδώσει ή θα σιωπήσει μια για πάντα;

Η Κλαίρη βρίσκεται δίπλα στον Μανόλη και προσπαθεί να τον βοηθήσει, στο «Σασμό». Τον στηρίζει και θα βράδυ είναι εκεί να του δώσει ένα χάδι για να ηρεμήσει.

Η Κλαίρη είναι η μοναδική που μπορεί να ηρεμήσει τον Μανόλη. Καταβάλλει κάθε προσπάθεια να το κάνει, πριν γίνει κανά κακό. Ο Μανόλης δίπλα στην Κλαίρη αισθάνεται μία ασφάλεια και γρήγορα θα μπορέσει να περάσει τους φόβους του.

Τον ενθαρρύνει και τον προτρέπει να ακούσει την καρδιά του. Πλέον δεν τον πιέζει να πει την αλήθεια για τον Μαθιό, γιατί ξέρει ότι αυτό μόνο χειροτερεύει την κατάσταση.

Χρήσιμα Tips: Μην κάνετε ντους στο τέλος της ημέρας, δεν κάνει καλό στο δέρμα!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κωνσταντίνος και Δημοσθένης σε σύγκρουση… Ένας πόλεμος ανάμεσα τους ξεκινά φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο ανατροπών και καταιγιστικών εξελίξεων!