Σασμός spoiler: Όλγα Δαμάνη… τι αποκάλυψε η Γιαγιά Ειρήνη για τον ρόλο της

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησαν οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς, Σασμός μεταξύ άλλων και η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη η οποία υποδύεται την γιαγιά Ειρήνη στην δραματική σειρά του ALPHA. Τι αποκάλυψε η Όλγα Δαμάνη για τον ρόλο της γιαγιάς Ειρήνης και όχι μόνο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός;

 

Η γιαγιά Ειρήνη δίνει Spoiler για το μέλλον της σειράς

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως της γιαγιάς Ειρήνης της ξεφεύγουν πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλο κακό. Από την άλλη, η ιστορία της Ανθούλας που έχει απασχολήσει τόσο τους ήρωες της σειράς, όσο και τους τηλεθεατές, η αγαπημένη ηθοποιός είπε τα εξής:

«Η Ανθούλα είναι η μεγαλύτερη ενοχή της γιαγιάς Ειρήνης, είναι το σφάλμα της».

Όσο αναφορά αν θα δούμε κάποιο φόνο στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Όλγα Δαμάνη αποκάλυψε πως μάλλον θα δούμε έναν φόνο στην οικογένεια Βρουλάκη, χωρίς να αποκαλύψει το πρόσωπο.

Τέλος, στον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη η γιαγιά Ειρήνη θα σταθεί δίπλα στην νύφη της, χωρίς όμως να πάρει θέση σε όλο αυτό. «Την Μαρίνα την νιώθω σαν κόρη μου» είπε και θα είναι δίπλα της σε όλα.

Αυτά μεταξύ άλλων αποκάλυψε η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τον ρόλο της γιαγιάς Ειρήνης στην αγαπημένη σειρά Σασμός.

i gi tis elias

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένα παιχνίδι απειλών ανάμεσα σε Ισίδωρος και Κωνσταντίνο

ηλιος

Ήλιος spoiler: Ποια είναι η μικρή Αρίζα που μπαίνει στην ζωή της Αλίκης;