Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα με κατηγορούσαν για το θάνατο των παιδιών μου»

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Σόμπολο μίλησε σήμερα, Τετάρτη 13/4, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη  σημείωσε Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο, η 33χρονη τόνισε πως σκέφτεται αν είχε κάνει κάτι κακό στα τρεις κόρες της, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί κάτι τέτοιο. Ακόμη, σημείωσε πως τα ΜΜΕ την παρουσιάζουν σαν τέρας και πως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα κατηγορούταν για τον θάνατο των παιδιών της.

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά. Πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για τον θάνατό της, για τον θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται Γιώργο. Έχω μείνει μόνη μου εδώ και έχω βάλει σε μία σειρά τις σκέψεις μου και τα λάθη που έχω κάνει. Δεν βρίσκω κάτι να έχω κακό στα παιδιά, έστω μία αφορμή. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις κανένας δεν θα έβρισκε. Το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα που δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν ως τέρας» ανέφερε αρχικά.

«Κατηγορούμαι με ενδείξεις για την Τζωρτζίνα» υπογράμμισε για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Η στάση του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη

Για τη φράση του Μάνου Δασκαλάκη –ότι επιθυμεί να μπει στο κελί για μισή ώρα μαζί της–, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά είπε. Είπα ότι δε θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Αυτό είπα και στους δικηγόρους και αυτό είπα να πουν προς τα έξω. Αφού με ρωτάς, όμως… Ο Μάνος… Δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα μαζί του όλα κι όλα και μετά έκοψε την επικοινωνία. Δε μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του του είχε σκοτώσει τα παιδιά ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά, τι να πω… Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες, που ήταν άκαρπες. Η στάση του είναι ανεξήγητη».

Όπως είπε η 33χρονη, περίμενε μία άλλη στάση από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Μαρία Αντωνά: Ενοχλημένη από την απρεπή φράση του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, στο Survivor

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πώς ήταν η συνεργασία του με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, πριν εκείνη τον κατηγορήσει για «ξέσπασμα οργής»;