Σπύρος Παπαδόπουλος: Πώς ήταν η συνεργασία του με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, πριν εκείνη τον κατηγορήσει για «ξέσπασμα οργής»;

Μπλεγμένη η υπόθεση! Όποιος ψεύδεται, θα φανεί…

Στο τέλος της έφτασε η συνεργασία του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, με την τελευταία να προχωρά σε μία ανακοίνωση, όπου υποστηρίζει πως έφυγε από την παράσταση «Sexy Laundry», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον 67χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη, επειδή δέχθηκε ένα «αιφνίδιο ξέσπασμα οργής».

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Άρης Καβατζίκης μετέφερε σήμερα, Τετάρτη 13/4, το δικό του ρεπορτάζ για την καλλιτεχνική συνύπαρξη του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη που έφτασε πρόωρα στο τέλος της.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος του MEGA, αν και ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα, άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όλες οι επιθυμίες της κυρίας Λαμπρόγιαννη σχετικά με την παράσταση έγιναν σεβαστές από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Κάποιες από αυτές ήταν να μην υπάρξουν κάμερες και φωτογράφοι στην πρεμιέρα της παράστασης και να γίνουν πολύ λίγες συνεντεύξεις.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναφερόταν πάντα με πολύ εγκωμιαστικά λόγια για την συνάδελφό του, ακόμα και λίγες ημέρες μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, όπως στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι!».

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα με κατηγορούσαν για το θάνατο των παιδιών μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαντά στις φήμες περί κακοποίησής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη