Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απάντησή του στο ξέσπασμα οργής για το οποίο τον κατηγορεί η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Sexy Laundry», η οποία έριξε αυλαία την 1η Απριλίου, μετά από έναν μεγάλο καβγά ανάμεσά τους

Μετά την ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την αποχώρησή της από την παράσταση «Sexy Laundry», ζητήθηκε από τον δημοφιλή ηθοποιό και παρουσιαστή να δώσει τη δική του εξήγηση. Να σημειωθεί εδώ πως η 54χρονη ηθοποιός υποστήριξε πως έφυγε επειδή δέχτηκε ένα αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό της, το οποίο συνέβη μετά το τέλος της παράστασης της Παρασκευής 1ης Απριλίου.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα στην εκπομπή «Happy Day», η οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τής αποκάλυψε ότι ήταν ενήμερος για την ανακοίνωση της συναδέλφου του. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν θέλει να κάνει καμία περαιτέρω ανακοίνωση ή σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Σπύρος Παπαδόπουλος συμπρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Sexy Laundry», η οποία έριξε αυλαία την 1η Απριλίου, έπειτα από μία έντονη ρήξη ανάμεσά τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Γιώργος Καπουτζίδης: Η σεξουαλική του ταυτότητα, οι ιστορίες που δεν έχει το «δικαίωμα» να διηγηθεί και οι προσβολές

Survivor Spoiler: Στα όριά του φέρνει τον Άρη Σοϊλέδη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Ποιος παίκτης αποχωρεί;