Survivor Spoiler: Στα όριά του φέρνει τον Άρη Σοϊλέδη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Απόψε, Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

Στο Survivor, απόψε Τετάρτη 13/4, έχει Συμβούλιο Αποχώρησης, με την αγωνία των τεσσάρων υποψήφιων προς αποχώρηση να κορυφώνεται. Στον «τάκο» από την Μπλε ομάδα έχουν βγει οι Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Στέλλα Ανδρεάδου και από την Κόκκινη οι Νίκος Αντωνόπουλος και Νίκος Γιάννης.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, στο επίκεντρο συνεχίζει να βρίσκεται ο make up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου, φέρνοντας τον Άρη Σοϊλέδη στα όριά του.

«Κάποια στιγμή, έρχεται ο Άρης και αρχίζει να φωνάζει πως είμαι ψεύτης μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου» υποστηρίζει στο τρέιλερ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και λίγο αργότερα επικρατεί ένταση στην καλύβα, με τον ίδιο να λέει φανερά εκνευρισμένος προς τα μέλη της ομάδας του: «Δεν μου έχετε δώσει τον λόγο ποτέ να αποφασίσω με ποιον να παίξω και πού θα κάτσω. Νομίζετε ότι το Survivor είναι δικό σας». Αμέσως μετά, τονίζει ότι πάντα και όπου κι αν βρίσκεται, λέει την αλήθεια. Στο Συμβούλιο του Νησιού βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο, με τον Άρη Σοϊλέδη να ισχυρίζεται ότι δεν του έχει κάνει καμία επίθεση και να τον χαρακτηρίζει «μυθομανή».

Ακόμα, θα δούμε Μπλε και Κόκκινους να τα δίνουν όλα στο στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού. Εκεί, όμως, τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

Τα πρώτα ανεπιβεβαίωτα spoilers αναφέρουν πως ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει απόψε το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού (13/4) επεισοδίου:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απάντησή του στο ξέσπασμα οργής για το οποίο τον κατηγορεί η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Ελένη Φουρέιρα: Το παιχνιδιάρικο βίντεο και το κόκκινο κορμάκι της θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη