Ράδιο Αρβύλα: Τα καψόνια του Μένιου, η απόδραση του Πίνατ και το κουλουράκι του Άκη

radio-arvyla:-ta-kapsonia-tou-meniou,-i-apodrasi-tou-pinat-kai-to-koulouraki-tou-aki

Γεμάτοι ειδήσεις ήταν σήμερα οι «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι από τον Νίκο Κωνσταντινίδη και τον Μένιο Φουρθιώτη, δημιούργησαν νέα στήλη «Πώς θα ήταν η καραντίνα επί ΠΑΣΟΚ», ενώ αναζήτησαν το κουλουράκι του Άκη Παυλόπουλου μαζί με τον Ντόρα Κουτροκόη.

Στο γκάλοπ της ημέρας ο Γιάννης Λαγός. «Με ποιον συγκρατούμενο να είναι στο ίδιος κελί ο Γιάννης Λαγός; Με τον Μένιο ή με τον Φουρθιώτη;»

Το Top Επικαιρότητας

Η ερώτηση στο παιχνίδι 5Χ5 «Τι είναι αυτό που κάνουν οι άνθρωποι και ανακουφίζονται όταν τελειώνουν» είχε την απόλυτη απάντηση από την Έλενα.

Στην εκπομπή του Νίκου Κωνσταντινίδη ένας τηλεθεατής μπερδεύτηκε και δεν ήθελε να διακόψει τον εαυτό του στον αέρα, ενώ ο επιπλοποιός στο Pop Up αποκλειστικά στους «Αρβύλα».

Ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε καψόνια στους αστυνομικούς και ο Αντώνης Κανάκης συμβούλευσε τους επίδοξους αστυνομικούς.

«Τι θα μας λείψει από τον κορονοϊό και τη σκληρή καραντίνα» είναι η νέα στήλη της εκπομπής, η οποία παρουσίασε πώς θα ήταν η καραντίνα επί ΠΑΣΟΚ.

«Μάχη για ένα τραπέζι» στη Θεσσαλονίκη με το ρεπορτάζ ωστόσο να δείχνει τις άδειες καφετέριες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέκτησε ένα σκυλάκι, τον Πίνατ, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να δραπετεύσει. Βίντεο ντοκουμέντο μόνο για τα μάτια σας.

Τα τοπικά κανάλια αποδεδειγμένα έχουν τα πιο όμορφα ρεπορτάζ. Η Άνοιξη έφτασε στα αγροκτήματα του Κιλκίς.

Στο Νο5 Ο Άκης Παυλόπουλος τρελάθηκε με ένα κουλουράκι και τρέλανε μαζί και την Ντόρα Κουτροκόη.

Στο σημερινό Boomer’s Throwback οι παστίλιες – παραγγελιά.

Στο Νο1 το δημοσίευμα που ήθελε τον Snik να έχει βρίσει γείτονά του και το βίντεο ντοκουμέντο που το αποδεικνύει. Οι «Αρβύλα» είχαν κατά αποκλειστικότητα και το τραγούδι που έγραψε για τον ενοχλητικό γείτονα.

Νικητής του γκάλοπ με δύο μόλις ψήφους παραπάνω ο Μένιος.

vretania:-na-min-pane-opadoi-stin-tourkia-–-na-ginei-edo-o-telikos-tou-champions-league

Βρετανία: Να μην πάνε οπαδοί στην Τουρκία – Να γίνει εδώ ο τελικός του Champions League

o-pou-zita-na-min-ksekinisei-o-emvoliasmos-ton-paidion-efoson-den-echoun-emvoliastei-akomi-oi-ilikiomenoi-kai-oi-efpatheis-omades

Ο ΠΟΥ ζητά να μην ξεκινήσει ο εμβολιασμός των παιδιών εφόσον δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες