Βρετανία: Να μην πάνε οπαδοί στην Τουρκία – Να γίνει εδώ ο τελικός του Champions League

vretania:-na-min-pane-opadoi-stin-tourkia-–-na-ginei-edo-o-telikos-tou-champions-league

Λίγη ώρα μετά τη ανακοίνωση πως  η Τουρκία μπαίνει στην «κόκκινη λίστα» της Μεγάλης Βρετανίας, λόγω του κορωνοϊού, τίθεται θέμα με τον τελικό του Champions League, όπου συμμετέχουν δύο αγγλικές ομάδες.

Ο Γραμματέας Μεταφορών της βρετανικής κυβέρνησης, Γκραντ Σαπς, του έκανε ισχυρή σύσταση να μην ταξιδέψουν οπαδοί της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη.

«Να γίνει εδώ ο τελικός του Champions League»
«Δεν πρέπει να ταξιδέψουν, εκτός αν υπάρχει πραγματική ανάγκη» ήταν τα λόγια του Σαπς, ο οποίος πρόσθεσε πως η βρετανική κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να φιλοξενήσει στην Αγγλία τον τελικό της 29ης Μαΐου.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα επιτυχημένο ιστορικό φιλοξενίας αγώνων με θεατές, οπότε είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Άρα είμαστε πολύ ανοιχτοί σε αυτό, αλλά, στην πραγματικότητα, είναι μια απόφαση που πρέπει να λάβει η UEFA. Δεδομένου, όμως, ότι είναι δύο αγγλικοί σύλλογοι στον τελικό, ανυπομονούμε να ακούσουμε τι έχουν να πουν» πρόσθεσε ο Σαπς.

Θυμίζουμε πως η UEFA προσανατολιζόταν να δώσει από 4.000 εισιτήρια σε φιλάθλους της Σίτι και της Τσέλσι για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της Πόλης.ις.

stin-peitharchiki-epitropi-tis-uefa-parapempontai-real,-mpartselona,-giouventous

Στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA παραπέμπονται Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους

radio-arvyla:-ta-kapsonia-tou-meniou,-i-apodrasi-tou-pinat-kai-to-koulouraki-tou-aki

Ράδιο Αρβύλα: Τα καψόνια του Μένιου, η απόδραση του Πίνατ και το κουλουράκι του Άκη