«Που είναι; Θα του τα πω στα μούτρα να μην…» – Έψαχνε τον Λιάγκα η Κουτσελίνη μόλις έμαθε ότι βρίσκεται στον ίδιο χώρο (vid)

Latest

Δηλώσεις στα τηλεοπτική συνεργεία έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στην κάμερα του «Ηappy Day», που προβλήθηκαν την Παρασκευή (17/11).

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα, με τη ρεπόρτερ αρχικά να τη ρωτάει αν τον έχει δει στην εκδήλωση και αν έχουν μιλήσει. Η ίδια απάντησε πως δεν τον είχε πάρει το μάτι της.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος τόνισε, με αίσθηση χιούμορ, πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει τον ρόλο του θηριοδαμαστή στην εκπομπή σταματώντας τις δηλώσεις για εκείνον, καθώς θα του έλεγε κατ’ ιδίαν ό,τι θα είχε να του πει για να αποφευχθούν μηνύσεις.

Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Γιώργο Λιάγκα

«Που είναι ο Λιάγκας; Μα εμείς είμαστε με τα κορίτσια. Μόνος του απομονώθηκε. Δε μας θέλει, είμαι πολύ σίγουρη, δε μας θέλει. Καλέ βέβαια θα του μιλήσω, γιατί, τι έχω με τον Γιώργο; Ο Γιώργος είναι θηριοδαμαστής. Απλώς, μας κάνει αγωγές και μηνύσεις, εγώ δε θα πω πολλά, ό,τι είναι θα του τα πω στα μούτρα, να μην υπάρχει καταγεγραμμένο σε κάμερα», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Κρατηθείτε: Η Ελληνίδα αθλήτρια που βάζει «φωτιά» στο Instagram (pics)

Logo

Ανέκδοτο με κυρίες: Ο δικός μου έχει ανικανότητα 300%