Μπέττυ Μαγγίρα για Κουτσελίνη – Συνατσάκη: Η Μαίρη δεν έβρισε το παιδί, ήταν ένα κακό αστείο του Ουγγαρέζου

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το βίωσε όλο αυτό η Μαίρη χωρίς να φταίει σε κάτι», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για το χαμό που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια του «I Love Σου Κου» τόνισε πως απλά ήταν ένα κακό αστείο του Δημήτρη Ουγγαρέζου και ότι η Μαίρη Συνατσάκη ποτέ δεν έβρισε το παιδί της Ζήνας.

«Το ότι το θυμήθηκε αυτό η Ζήνα μετά από εννέα χρόνια, δεν το βρίσκω μεμπτό, γιατί προφανώς την είχε πειράξει πολύ. Αυτό που βρίσκω μεμπτό είναι ότι είπε πως έβρισε το παιδί της, ενώ δεν το έκανε. Συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό να ασχολούμαστε με τα παιδιά των άλλων. Ήταν ένα κακό αστείο του Ουγγαρέζου. Η Μαίρη τότε ζήτησε συγγνώμη. Δεν καταλαβαίνω γιατί το βίωσε όλο αυτό η Μαίρη μετά από εννέα χρόνια, ότι έβρισε, ενώ δεν έβρισε».

Το αστείο του Δημήτρη Ουγγαρέζου δεν άρεσε στην παρουσιάστρια, ωστόσο όπως είπε «στα τόσα χρόνια θα πεις και μία βλακεία, κι ένα χιούμορ που δεν είναι καλό. Γιατί η Ζήνα τα έβαλε με τη Μαίρη και όχι με τον Δημήτρη; Γιατί η Μαίρη το βίωσε ξαφνικά όλο αυτό χωρίς να φταίει σε τίποτα; Γιατί αυτή η επίθεση σε ένα κορίτσι που δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας;».

Πηγή:enikos.gr

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Κωστής Μαραβέγιας: «Θα ήθελα να παίξω σε μια τηλεοπτική σειρά»

Light: Πώς ήταν ο ράπερ πριν από 10 χρόνια – Ένας… άλλος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)